Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetimi, ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 25 kişilik heyeti misafir etti. 2 gün süren programda, üyeler arası tanışma, ticari iş birlikleri, Konya-Sakarya arası ticari köprüler kuruldu.

2 günlük programı değerlendiren ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, verimli bir ev sahipliği yaptıklarını dile getirdi. Şubeler arası dayanışmanın çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Sinacı, “ASKON şubeleri olarak dayanışma, karşılıklı işbirlikleri ve gezileri çok önemsiyoruz. Bu kapsamda genel merkez genel kurulumuzun ardından Sakarya şubemizi misafir ettik. Engin Tumbaz başkanımız önderliğinde 25 kişilik heyet şehrimize geldi. Burada ziyaretler yaptık. Ticari kaynaşma programı gerçekleştirdik. Şube binamızdaki bu program çok verimli oldu. Konyalı işadamları ve Sakaryalı işadamları ticari işbirlikleri kurdu. Şehrimizin potansiyelini yerinde görüp çok etkilendiler. İnşallah yeni dönemde hem biz ziyaretler yapmaya devam edeceğiz, hem de diğer illerden misafirlerimizi şehrimizde ağırlayacağız” dedi. Başkan Sinacı, Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Konya’nın üretim çeşitliliği ve sanayi alt yapısına hayran kaldıklarını dile getiren ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz da, “Konya şube başkanımız Atilla bey ve yönetimine bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyoruz. Çok verimli bir ziyaret oldu bizim için. Konya’nın ne kadar güçlü bir şehir olduğunu işadamlarımız yerinde gördü. Güzel işbirlikleri yapıldı. Bu ziyaretle Konya ve Sakarya arasında önemli ticari gelişmeler olacağına inanıyoruz. İnşallah bu tür programları yapmaya devam edeceğiz. ASKON büyük bir camia. Ülke ekonomisine yön vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim