‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı çerçevesinde MHP Genel Merkez ve İl Yöneticileri Akören’i ziyaret etti. MHP Akören Teşkilat Binası’nın açılışını gerçekleştiren heyet, daha sonra Akören Belediyesi tarafından hizmete sunulan tesislerin de resmi açılışını gerçekleştirdi.

Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan’ın ev sahipliğini yaptığı törene MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Aydın, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP MYK Üyeleri Güzide Çipan, Özer Karakayacı, Davut Haskırış, Akören İlçe Kaymakamı İsmail Bildirici, AK PArti İlçe Koordinatörü Feride Ersöz, AK Parti İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya, ilçelerin belediye başkanları ve ilçe teşkilat başkanları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Akören Belediyesi tarafından hizmete sunulan Şehit İhsan Öztoklu Tekstil Atölyesi, Şehit Hayati Yoncalık Kır Düğün Salonu, Akören Yaşayan KOP Kütüphanesi, Alan Mahallesi Sosyal Tesisi, Şehitlik Anıtı Projeleri’nin toplu açılışı yapıldı. Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, “Açılışını yaptığımız bu önemli ve güzel tesislerimizin Akören'imize hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-Allah'tan diliyor, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim