Seydişehir belediye başkanı Mehmet Tutal' ın girişimleri ile, iş adamı Ömer Doğancı 'nın yapımını üstlendiği Aile sağlık merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu temeli düzenlenen törenle atıldı. Necati Kalaycıoğlu Caddesi İtfaiye Binası yanında bulunan alanda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye başkanı Mehmet Tutal, il sağlık müdürü Mehmet Koç, ilçe sağlık müdürü, Mustafa Özer, Emniyet müdürü Cevdet Arıcı, Ak parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Hayırsever işadamı Ömer Doğancı, Esnaf sanatkarlar odası başkanı İbrahim Aypar, Esnaf kefalet kooperatifi başkanı Durmuş Onar, görevliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Deniz Pişkin; "Son zamanlarda ilçemize kazandırılan sağlık hizmetleri konusunda bu eser görünen bir yüz olarak önemli bir yer teşkil edecektir.

Bunun güzel bir gelişme ve örnek olması gerektiğini dile getiren Kaymakam Pişkin, İyi yatırıma vesile olduğu için Ömer Doğancı beyi tebrik ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun. Allah sayılarını artırsın" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal'da yaptığı konuşmada; "Eser bırakma yarışı içinde olanlar ile bunu konuşanlar arasında bir yarış içindeyiz. Biz eser bırakmayı tercih ediyoruz, Şehir merkezi dolduğu için, yerleşim artık bu bölgeye doğru kaymaya başladı. Bu sebeple Aile sağlık merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu temeli bu bölgeye atıyoruz. Ömer Doğancı kardeşimiz ilçeye bu hizmeti kazandıracağı için kendisini hayır ile yad edeceğiz" dedi. İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç da "Devlet Millet kaynaşmasına büyük ihtiyacımız var, amacımız gelecek nesillere güzel ortamlar hazırlamak.

Kardeşlik sofrasında biraradalar Kardeşlik sofrasında biraradalar

Hastane ek binamızın ihalesi yeniden yapılacak, bunun yanında ilçe sağlık müdürlüğü binamız tamamlandı, 1 Eylül den itibaren 3. Sağlık merkezi binamız hizmete başlıyor, hizmeti eski binamızda vereceğiz, burada da 112 istasyonumuz bulunacak. İnşaallah daha güzel günlerde, güzel hizmetlerin sunulduğu bir çalışma ile görevimizi tamamlarız. Yapılan bu hizmet hayırlı olsun" dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim