Çumra Belediye Başkanı Av. Sayın Recep Candan 2021 yılında ilçeye yapılan hizmetleri istişare etmek için belediye personeliyle bir araya geldi. Belediye personelinin aileleriyle birlikte katıldığı toplantıda konuşan Başkan Recep Candan, 2021 yılının Çumra açısından yatırımlar ve hizmetler anlamında verimli ve bereketli geçtiğine işaret etti. Başkan Candan, yeni dönemin de yol haritasının istişare edildiği toplantıda 2022 ve 2023 yıllarına yönelik planlama ve projelerden söz ederek, Çumra’nın tüm belediye çalışanlarının emek ve gayretleriyle bu dönemde elde ettiği kazanımlardan daha fazlasını alabilmesi için çaba harcayacaklarını dile getirdi.

‘2021 YILINI DOLU DOLU GEÇİRDİK’

2021 yılı yaz programının geride kaldığını söyleyerek sözlerine başlayan Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, “Bu akşam değerli belediye personelimiz ve aileleri ile düzenlediğimiz moral yemeğinde  bir araya geldik. 2021 yılı yaz programını geride bıraktık. Yaz dönemi çalışmasında sizlerle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü olarak 110 kilometre asfalt çalışması, köylerimizde kilitli taş çalışması, kaldırım çalışmaları, Park Bahçeler Müdürlüğü olarak 10 mahallemizde koruluk ve yeni parklar kazandırdık. Sırçalı Mesire Alanı’nda yaklaşık 150 bin metrekare yeni peyzaj alanı çalışması yaptık. Temizlik işlerimizde sıfır atık projesi, çöp transfer noktası ile birlikte ilçemizin temizliği için çalışmalarda bulunduk. İdari büro personellerimiz ve dış birim personellerimizle birlikte dolu dolu bir 2021 yılı geçirdik. Bu yapmış olduğumuz hizmette sizlerin emekleri çok büyük” diye konuştu.

‘2022 VE 2023, 2021’DEN ÇOK DAHA GÜZEL GEÇECEK’

Yapılan hizmetlerde tüm belediye personelinin ve ailelerinin özverili çalışmaları sayesinde olduğuna vurgu yapan Başkan Recep Candan, “Tüm çalışanlarımıza ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzde 2022 ve 2023 yıllarında 2021 yılında yapmış olduğumuz hizmetlerin kat kat üstünde ilçemize birlikte projelerimizle birlikte hizmet edeceğiz. Çumramız’a hizmet yolunda sahada gösterdiğiniz gayret ile çalışmalarımıza değer katan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimiz sürdükçe Çumramız kalkınacak ve büyüyecek” diyerek sözlerini tamamladı.

SİBEL CANDAN

Editör: TE Bilişim