Türkiye'nin 1980 öncesi siyasetinin önemli gençlik ve siyasi hareketlerinden olan Akıncılar Hareketi Mensupları yeniden alanlara inmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Nevşehir'de düzenlenen iki günlük programda bir araya gelen Akıncılar harekete geçerek yeniden teşkilatlanma kararı aldı.

Çeşitli illerden yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda konuşmacılar Türkiye ve Tüm İslâm coğrafyasının küresel güçler ve Siyonistlerin kuşatması altında olduğuna vurgu yaparak, 1980 öncesi Akıncılar misyonu ve mücadele anlayışına bugün dünden daha fazla ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Toplantıya Konyalı 1980 öncesi Akıncılar da ilgi gösterdi. Tahir, Erbil, Ahmet Gündüz, Yunus Gören, Ahmet Arslan, Faal Noras ve Bülent Orman katılımcılar arasındaydı.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akıncılara gönderdiği mesajı ise toplantıya bizzat katılan genel başkan vekili Numan Kurtulmuş’un yardımcısı İstanbul Milletvekili Hasan Turan iletti.

Türkiye'yi de etkisi altına alan zorlu dönemde yeniden alanlara çıkılması ve Türkiye'nin geleceğinin karartılmasına izin verilmemesi gerektiğini söyleyen Akıncılar Hareketi Sözcüsü Mehmet Şahin 2. Büyük Akıncılar buluşmasında alınan kararları da açıkladı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim