“İyiliğe yaklaştırma, kötülükten sakındırma” misyonuyla yayın hayatında önemli çalışmalar yürüten Konya Yenigün Gazetesi, ortaya koyduğu ilkeli haberlerle gündemin nabzını tutmayı sürdürüyor. Kültürel ve ekonomik yayınlarıyla da dikkat çeken Yenigün, ürettiği içeriklerle her alanda şehrin ve ülkenin geleceğine ışık tutuyor.

Bu kapsamda Konya Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak, Yazı İşleri Müdürü Fahri Altınok, Reklam Koordinatörü İbrahim Büyükharbut ve Muhabir Muhammed Esad Çağla, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Konya Milletvekillerini ziyaret ederek Konya Yenigün Gazetesi tarafından son çıkan yayın olan "Türkiye'nin Çekirdeği Konya" çalışmasını takdim etti.  TBMM ziyaretleri kapsamında Yenigün Gazetesi ekibi, Konya Yenigün Gazetesi heyeti TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve MHP Konya Milletvekili Esin Kara’yı ziyaret ederek çalışmayı takdim etti, planlanan çalışmalar hakkında da Milletvekillerine bilgiler verdi.

Konya basının örnek olduğunu dikkat çeken Konya Milletvekilleri ise, Konya Yenigün Gazetesi’nin de Konya basınına büyük katkıları olduğuna değinerek, Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan nezdinde gazete çalışanlarına Konya’ya katkılarından ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretler günün ansısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim