ÖNEMLİ BİR DEĞER

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Yenigün Gazetesi’nin 15. kuruluş yıldönümü için tebrik mesajı yayımladı. 21 Temmuz 2008’de yayın hayatına başlayan Yenigün Gazetesi’nin yazılı basında önemli görevler yürüttüğüne değinen Başkan Angı, gazete çalışanlarına yayın hayatlarında başarılar diledi. Başkan Angı, “Şehrimizin önemli gazetelerinden biri olan Yenigün Gazetesi, haberleri ve yorumları ile Konya’mızın gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Halkımızın haber alma hürriyeti kapsamında doğruluk ve tarafsızlık ilkeleriyle yayın hayatını sürdüren Yenigün Gazetesi’nin 15. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, gazetenin tüm çalışanlarına yayın hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Hasan Angı

AK Parti İl Başkanı

DÜRÜST VE DİNAMİK

Konya basınında çok önemli bir yere sahip olan, yerli ve milli çizgisinden hiçbir zaman ödün vermeyen Konya Yenigün Gazetesi ilimizde milletimizin sesi olup, adeta pusula görevi üstlenen yerel gazetelerimizden biridir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in sık sık vurguladığı yerli ve milli yayıncılık anlayışının Konya’mızdaki önemli örneklerinden biri olan Konya Yenigün Gazetesi 15 yıllık tecrübesiyle hemşerilerimizi aydınlatmaya ve ilkeli, dürüst, dinamik, idealist gazeteci kadrosuyla misyonuna devam etmektedir. Bu vesileyle, Konya Yenigün Gazetesi’nin 15. yaşını kutluyor, başta gazetenin Sahibi Mustafa Arslan Bey ve Sorumlu Yazı işleri Müdürü Abdullah Akif Solak olmak üzere tüm Konya Yenigün ailesine başarılar diliyorum.

Remzi KARAARSLAN

MHP Konya İl Başkanı

YENİGÜN BİZİM SESİMİZ

Konya’da yayın hayatını sürdüren ve bizlerin her türlü çalışmasına yer veren Konya Yenigün Gazetesi’nin 15. Yılına ulaşmasını kutlar, başarılarla dolu nice yıllara ulaşmasını dilerim. Bizlerin her zaman yanında olup, sesimiz olan Konya Yenigün Gazetesine verdiği destekten dolayı ayrıca teşekkür ederim. Basının özgür ve bağımsız olarak görevlerini yerine getirmeleri ve her türlü sorunlarının çözüme kavuşturulması en büyük dileğimizdir. CHP olarak basının özgür ve bağımsız olarak görevini yapması için her zaman elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Konya Yenigün Gazetesi’nin 15. Yılına ulaşmasını kutlarken, gazetenizin sahibine, idari kadrosuna ve çalışanlarına başarılar diliyorum.

Barış Bektaş

CHP İl Başkanı

YENİGÜN’E TEBRİK

Yeni nesillerin; toplumsal değerlerimize bağlı olarak yetişmesi için basın önemli. Yeni bir medeniyet inşa etmek istiyorsak, basın bu işin en önemli ayağını oluşturmaktadır. Yazılı basın kuruluşlarının birçoğunun kapandığı, bundan fazlasının da sanal ortamda hayatını devam ettirmeye çalıştığı bir dönemdeyiz. Bunun yanında okuma alışkanlığının azaldığı da bir gerçek. Ulusal gazetelerin bile okuyucu bulmakta sıkıntı yaşayarak kapandığı bir dönemde yerelde gazetecilik yapmanın zorluğunu anlamak için çok düşünmeye de gerek yok.  Tüm bu sıkıntılara rağmen 15. Yılına giren Konya Yenigün Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Mustafa Arslan ve ekibine gazeteleri aracılığı ile Konya’mıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Osman Seçgin

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı

TÜM EKİBİ KUTLUYORUM

Şehrimizde yayın hayatını sürdüren gazetelerimizden birisi olan Konya Yenigün Gazetesinin 15. yılına ulaşmasından dolayı gazetenin Sahibi Sayın Mustafa Arslan ve Bütün çalışanlarını kutluyorum.  Konya Yenigün Gazetesi ailesine partimizin çalışmalarını Konya halkıyla paylaşması ve verdiği destekten dolayı da çok teşekkür ediyoruz.  Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan ve halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluşu ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Konya'mıza hizmet veren ve her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Konya Yenigün Gazetesi Ailesine tekrar teşekkür ederek, bundan sonraki yayın hayatında da başarılar diliyorum. 

Seyit Karaca

DEVA Partisi İl Başkanı

NİCE 15 YILLARA

Çağdaş bir toplum, çağdaş bir medya ile mümkündür. Bir medya mensubu, bir haberi topluma aktarırken, fikir paylaşımı yaparken; “yarın başıma ne gelir” diye düşünmemelidir.  İlkeli bir duruş sergilemeli, bir tarzı olmalı ve belki de en önemlisi hakkaniyeti gözetmelidir.  Bu ilkelere ve değerlere göre gazetecilik faaliyetinde bulunmaya çalışan Konya Yenigün Gazetesi’nin 15. yılına ulaştığına şahitlik ediyoruz. Gelecekte; özgürlüğün önemsendiği ve suç sayılmadığı daha yaşanabilir günlerin olacağı ümidiyle yıl dönümünüzü kutluyorum. Güçlü fikirler her zaman ayakta kalır. Konya Yenigün Gazetesi çalışanlarına, yazarlarına, fikir insanlarına ve okurlarına saygılarımı sunuyor, nice 15 yıllara diyorum…

Hasan Ekici

Gelecek Partisi İl Başkanı

GAYRETLİ BİR EKİP

Yayın hayatında 15. Yılını idrak eden Konya Basınımızın değerli temsilcilerinden Yenigün Gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, Şehrimiz basınına sağladığınız katkılar ile Konyamızın ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına sunduğunuz samimi ve gayretli hizmetlerinizden dolayı başta imtiyaz sahibi Sayın; Mustafa Arslan olmak üzere emeği geçen tüm basın mensuplarımızı tebrik eder, yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Hüseyin Saydam

Saadet Partisi Konya İl Başkanı

BAŞARILAR DİLİYORUM

Şehrimizde halkımızın haber alma özgürlüğünün teminatı olan Konya Yenigün Gazetesi'nin 15. Yılını tamamlaması sebebiyle yayın hayatında başarılar diliyorum. Ülkemizde yerel basının yaşadığı maddi sorunlar karşısında 15 yıl boyunca varlığını sürdüren Yenigün Gazetemizin nice 15 yıllara ulaşmasını diliyorum. Gazetemizin yöneticilerine ve çalışanlarına başarılar diliyorum.

Gökhan Tozoğlu

İyi Parti İl Başkanı

KENDİNE HAS ÇİZGİSİ VAR

Yayın hayatına başlayalı 15 yıl olan Konya Yenigün Gazetemizin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.  Kuruluşundan bugüne kadar geçen zamanda kendi has bir çizgide yayınını sürdüren Konya Yenigün Gazetesi’nin kuruluşundan bugüne kadar okuyucuyla buluşmasında emeği geçen tüm yöneticilerini, yazı işleri ailesini ve yazar kadrosunu tebrik ediyorum. Konya Yenigün Gazetesi’nin nice yıllar yayın hayatına devam etmesini temenni ediyorum.

Selçuk Öztürk

KTO Başkanı

ŞEHRİMİZİN SESİ OLDU

Konya Yenigün Gazetesi, kurulduğu günden bu yana ilkeli ve dürüst yayınlarıyla şehrimizin sesi olmuştur. Şehrimizin dışa açılan yüzü olan sanayimizin kalkınma mücadelesine her zaman destek veren Konya Yenigün Gazetesi, sanayimizin başarılarını geniş kitlelere ulaştırmıştır. Bu vesileyle 15. kuruluş yılını kutlayan gazetenizin yeni yaşını kutlar, şahsınızda tüm çalışma arkadaşlarınızı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder, nice yıllar dilerim.

Memiş KÜTÜKCÜ

KSO Başkanı

ŞEHRİN ÖVÜNÇ KAYNAĞI

Yayın hayatı boyunca birçok başarıya imza atan, başarıyı gelenek haline getiren; Yenigün Gazetesi, şehrimizde gündem belirleyen ve habere yön veren bir gazete haline gelmiştir. Yenigün Gazetesi, Konya’mız ve Konya basın camiası için bir övünç kaynağı ve kazanç olmuştur. Önemli başarılara imza atan Yenigün Gazetesi’nin tüm çalışanlarını da gönülden tebrik ediyor, başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Muharrem Karabacak

KONESOB Başkanı

BAŞARILAR DİLERİM

Halkımıza doğru, tarafsız ve ayrıntılı haber ulaştırma çabanızın 15. yılında da ilk günkü heyecanı taşıdığınız kamuoyunca bilinen bir gerçektir.  Aynı istek ve şevkle, daha da büyüyerek gelecek yeni yıllarınıza kavuşmanız temennisiyle gazetenizin 15. kuruluş yıl dönümünü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. 

Prof. Dr. Mehmet KOÇ

İl Sağlık Müdürü

KONYA İÇİN ŞANS

Yerel ve ulusal platformlarda Konya’yı başarıyla temsil eden, evrensel değerleri gözeterek ilkeli habercilik anlayışına sahip, Konya basın camiasının kıymetli gazetelerinden Konya Yenigün Gazetesi’nin 15. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Doğru ve tarafsız yayıncılık şiarıyla yola çıkarak ülkenin ve dünyanın sıcak gündeminden bizi haberdar eden Yenigün Gazetesi’ne Mimarlar Odası Konya Şubesi ‘ne olan desteklerinden ötürü de teşekkür ediyorum. Her etkinliğimizde yanımızda olan, mesleğimiz ve sektörümüzle ilgili güncel haberleri okuruyla paylaşan, kentin yapılı çevresinin oluşması noktasında Şube görüşlerimizi önemseyerek sorular soran, cevaplarımızı yayınlarıyla ilgilisine ulaştıran, birlikte yaşadığımız kentin ve mekanların tasarlanmasında Şubemiz ile birlikte hareket eden böylesine dinamik gazeteye sahip olmak bizler için büyük bir şans. Bu vesileyle Konya Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Mustafa Arslan başta olmak üzere, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak, sevgili muhabir/yazar dostumuz Muhammed Esad Çağla nezdinde Yenigün gazetesinin tüm emekçilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Dr. Armağan Güleç Korumaz

Mimarlar Odası Konya Şube Başkanı

ÖNEMLİ GÖREVİ VAR

Konya’da medyamızın önemli yayın kuruluşlarından olan Konya Yenigün Gazetesi 15 yaşında. Yeni yaşınızı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Yayın hayatına başladığınız günden bu yana geçen 15 yıllık süre zarfında sürdürdüğünüz doğru, dürüst ve ilkeli habercilik anlayışınız ile kalemlerinizle, fikirlerinizle Yüce Milletimizin değerlerini her şeyin üstünde tutarak onların sesi, yüreği ve vicdanı oldunuz, yürüdüğü yola ışık tuttunuz. Gazetenizin genç yaşına rağmen, gazetecilik tecrübeniz ve özverili gayretlerinizle gelen başarı, Konya ve Konya basın camiası için bir övünç kaynağı ve kazanç olmuştur.  Ülkemizde sağduyulu medyanın varlığı hem üretim ve büyüme, hem de güvenlik ve toplumun sağlıklı bilgilendirilmesi için çok önemlidir. Konya Yenigün Gazetesi de bu anlamda çok önemli bir görevi ifa etmektedir. Yerel dinamikleri güçlü olmayan bir ülkede ne sağlıklı üretim, ne sağlıklı demokrasi, ne de sağlıklı sosyal hayat olur.  Tüm bu düşünceler içinde kültürel, sosyal ve siyasi hayatımıza büyük katkı sunan gazetenizin 15. yaşını en içten dileklerimle kutluyorum.

Dr. Aziz Hakan Altun

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şube Başkanı 

DEĞERLERİN YANINDA

Konya Yenigün Gazetesi'nin başarılarının devamını ve daha nice yıllar geçirmesini diliyorum. Konya Yenigün Gazetesi, 15 yılda Konya’mız başta olmak üzere ülkemizin siyasi, ekonomik ve demografik hayatında yaşanan önemli olayları, hemşerilerimize doğru yansıtmada azami gayreti gösteren gazetelerden biri olmuştur. Doğru ve tarafsız haberciliği ile öne çıkan, her kesime eşit mesafede duran, izlediği bu yayın politikasıyla okurlarının kalbinde taht kuran ilkeli habercilik anlayışıyla gündemi belirleyen gazeteniz Konya Yenigün’ün yayın hayatı boyunca demokrasiye, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne önemli katkılar sağladığını biliyoruz. Konya Yenigün Gazetesi, 15 yılda evrensel değerlerden taviz vermeden objektif, ciddi ve sansasyondan uzak yayıncılık anlayışıyla ilimizin Yerel Kalkınma değerlerine büyük katkılar sunmuştur. Gazetenin kuruluşundan bugüne kadar emek veren başta tüm saygıdeğer yöneticiler olmak üzere haber mutfağında çalışanları ve sahada koşturan basın mensuplarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Şükrü Arslan

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı

BAŞARINIZ DAİM OLSUN

Kuruluşundan bu yana şehrimizde kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Yenigün Gazetesin kuruluş yıldönümünü kutluyor, emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik ediyorum. Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi oldukça büyüktür. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği günümüzde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir.  Yenigün Gazetesi de ilkeli, tutarlı ve doğru yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Yenigün Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar; başarılarınızın daim olması dileğiyle, şahsınıza ve tüm çalışanlara saygı ve selamlarımı sunarım.

Abdil Erdal

Konya SMMMO Başkanı

BAŞARILI BİR GAZETE

Gerçekleştirdikleri haber ve yayınlarla, kuruluşundan bu yana ilkeli, tutarlı ve objektif yayıncılığı ile basın dünyasında kendine önemli bir yer edinmiş ve halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapan Yenigün Gazetesinin 15. Kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlar, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Arslan ve gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diler, saygılar sunarım.

Osman Örs

Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanı

GÜÇLÜ BİR TEMSİLCİ

Konya Yenigün Gazetesi’nin yürekli ve ilkeli yayıncılığını yakından takip ediyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin sorunlarının ortaya konması ve çözümü yolunda, ortaya koyduğu anlayışla, basın-yayın camiasında güçlü bir yer edinen Konya Yenigün Gazetesi’nin, yürüttüğü başarılı kamu göreviyle daha çok uzun yıllar bölgemize ve ülkemize hizmet edeceğine inanıyor, başarıların devamını diliyorum.

Süleyman Erden Şireci

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Konya Şube Başkan  

ÇİFTÇİ ADINA TEŞEKKÜR

15.yıl dönümünüzü başta Konya olmak üzere memleketimize milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Sizler her zaman tarafsız ve ilkeli davranan basın grubu olarak çiftçilerin hep yanında oldunuz. Her zaman doğru ve ilkeli birinci ağızdan aldığınız haberleri okuyucu ile buluşturuyorsunuz. Bizler çiftçi temsilcisi olarak tüm Yenigün çalışanlarına ve imtiyaz sahiplerine nice yıllar dilerim.

Rıfat Kavuneker

Karatay Ziraat Odası Başkanı

SORUMLU GAZETECİLİK

Konya Yenigün Gazetesi, yayın hayatına başladığı 21 Temmuz 2008 tarihinden itibaren tarafsız, güvenilir, özgür habercilik anlayışı ile üstlendiği görevini sorumlulukla yerine getirerek, Konya halkına önemli bir hizmet veriyor. Bilgi ve bilgi dolaşımının büyük önem kazandığı günümüzde, kişiyle iletişim araçlarının başında gelen yazılı basının her türlü teknolojik gelişmeden faydalanarak yayınlarını başarıyla sürdürmenizi dilerim.

Bekir Kağnıcıoğlu

Altınekin Ziraat Odası Başkanı

KATKI SAĞLIYORSUNUZ

Konya Yenigün Gazetesi’nin 15. Kuruluş yıldönümü nedeniyle emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik ederim.  Doğru bilginin en temiz ve en anlaşılır şekliyle okuyucuya ulaşması tarım camiası açısından çok önemli. Bu prensipler üzerine göstermiş olduğunuz gayret üretime dolayısı ile istihdamla yüksek verime katkı sağlamaktadır. Nice 15 yıllara ulaşmanız duası ile Konya Yenigün Ailesine üstün muvaffakiyetler niyaz ediyorum.

Burak Kırkgöz

Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı

İLKELİ VE OBJEKTİF

İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Bu çerçevede; Konya’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Konya Yenigün Gazetesinin 15 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Konya basınının gerek kamuoyu oluşturmada gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin 15. Kuruluş yıldönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.

Av. Mustafa Aladağ

Konya Baro Başkanı

CESUR, SAYGILI, DİNAMİK

Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 15 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana ilimiz basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Konya Yenigün Gazetesi 15 yıl önce çıktığı yolda belirlediği yenilikçi, dinamik, saygın, cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerliyor. Tüm kesimlere tarafsız kalarak doğru ve ilkeli habercilikten asla ödün vermeyen Konya Yenigün Gazetesi 15 yıllık süreçte çok zorlu koşullarda halkın sesi ve nefesi olma çabasının içindedir. Konya’nın yerel basınında pek çok konuda öncülük yaparak ilklere imza atmış ve halkın yararını gözeterek tutarlı yayınlarıyla her kesimin haklı beğenisini kazanan Konya Yenigün Gazetesinin 15. Kuruluş yıldönümü nedeniyle başta gazetenizin kurucusu Mustafa Arslan ve gazete çalışanlarını kutlar, tüm emeği geçenlere başarılarla dolu nice yıllar dilerim.

Mesut KOÇAK

Konya Veteriner Hekimleri Odası Başkanı

YENİGÜN HALKIN SESİ

Basın bir ülkenin kalkınmasında önemli bir misyona sahiptir. Basın, toplumun vicdanî sesi ve sorunları haykıran temsilcisidir. Bu nedenle de basının toplumdaki değeri azımsanamaz. Temelde il ve ilçeler olmak üzere, bölgesel konuları ele alan yerel basın, bilgilendirme görevini öncelikli olarak yerine getiren kitle iletişim aracıdır.

Daha da önemlisi yerel basın, Halkın sesi ve kulağıdır. Özellikle bizler sivil toplum kuruluşları olarak basının önemini ve ciddiyetini çok iyi biliyoruz. Konya basın camiası bu konuda örnek bir misyona sahiptir. Halkın sesi olan, birlik ve beraberlik konusunda vatan, millet, milli ve dini değerlerde çizgisini koyan ve manipülasyonlara ve spekülasyonlara taviz vermeyen bir tarzı olduğunu bilmekteyiz. Böyle bir imaja sahip olan Konya basınımız bizlere güven vermektedir. Bu minvalde 15. yılına ulaşan Yenigün gazetesinin başarılarını tebrik ediyorum. Kuruluşunun 15. yılında nice hizmetlere ve başarı dolu yıllara ulaşmasını temenni ediyorum.

Mehmet Hilmi Kağnıcı

MÜSİAD Konya Şube Başkanı

ŞEHRİMİZE GÜÇ KATIYOR

İletişim teknolojilerinde yaşanan başdöndürücü gelişmelerin hayatımızı doğrudan ve derinden etkilediği bu dönemde, demokrasimiz ve sağlıklı bir kamuoyunun varlığı için halkı doğru ve tarafsız bilgilendirmenin önemi çok daha değerli hale gelmiştir. Konya'mız bu bakımdan çok şanslı bir ildir. Şehri ile bütünleşen ve önemli bir geleneği olan basın sektörümüz Konya'nın gelişimine katkı sunmaktadır. Genç ve dinamik yapısıyla kıymetli çalışmaların altına imza atan Konya Yenigün Gazetesi de hem sektöre hem de kentimize güç katmaktadır. İş dünyası olarak bundan memnuniyet duymaktayız. Yakından takip ettiğim Konya Yenigün Gazetesi'nin 15 kuruluş yıl dönümünün hayırlı olmasını diliyor, daha nice seneler temenni ediyorum. Gazetenin başta İmtiyaz Sahibi Sayın Mustafa Arslan olmak üzere tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum.

Gülvezir Korkmaz

KONYAGİAD Başkanı

GÜVENİ YANSITIYOR

Artık günümüzde Yerel medyanın önemi giderek artıyor. Çünkü bir şehirde yerel medya o şehrin girişimciliğini, okuma düzeyini, halkın şehrine olan güvenini ve önemini yansıtıyor. Konya’mızın önde gelen yerel basın kuruluşlarından biri olan Konya Yenigün Gazetemiz 15.Yılına girerek, dürüst ve doğru haber anlayışını, milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda ki basın istikrarını her zaman gözetmiştir. Konya Yenigün Gazetemiz, bölgesel hareketlilik, çeşitlilik, farklı bakış açıları ile yerel anlamda her zaman bir adım ötede kendini konumlamıştır.  Bu doğrultuda gazetemizin 15.yılını tekrar tebrik ediyorum.

Fatih Ceylan

GİV Konya Şube Başkanı

TÜM EKİBE TEBRİK

Konya Yenigün Gazetesi, şehrimiz için önemli yayıncılık faaliyetleri yürütüyor. Konya’nın ve sanayide, tarımda, ticaretteki gücümüzün tanıtımını yapıyor. 15 yılda büyük başarılara imza atan Konya Yenigün Gazetesi’ne gelecek yayın hayatında da başarılar diliyoruz. Kurucusu Mustafa Arslan nezdinde tüm ekibini kutluyorum.

Atilla Sinacı

ASKON Konya Şube Başkanı

TEBRİK EDİYORUM

Meram Ziraat Odası olarak gazetenizin 15. yılını en içten dileklerimle kutlar, Türk tarımına yapmış olduğunuz katkılar ve desteklerden dolayı teşekkürü eder, gazetenize ve tüm personelinize yayın hayatında başarılar dilerim. Saygılarımla.

Murat Yağız

Meram Ziraat Odası Başkanı

ÖZVERİLİ BİR EKİP

Toplumun haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına büyük bir özveri ile milletimizin değerlerine saygılı, doğru, dürüst ve ilkeli gazetecilik anlayışı ile kamuoyunu aydınlatan Yenigün Gazetesinin 15. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa ARSLAN ve değerli ekibine üstün başarılar dilerim.

Ahmet Serçe

TÜMSİAD Konya Bölge Başkanı

KONYA’NIN MARKASI

Kamuoyunu bilgilendirme adına meslek ilkeleri ve etik değerler doğrultusunda görevlerini icra eden tarafsız habercilik anlayışından asla vazgeçmeyen toplumun gözü, kulağı ve sesi olan şehrimizin önemli marka değerlerinden Yenigün Gazetesinin 15. Kuruluş yıl dönümünü kutlar, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Arslan ve değerli ekibine üstün başarılar dilerim.

Dr. Süleyman Kamil Akın

İMO KONYA ŞUBE BAŞKANI

Editör: TE Bilişim