Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Konya Basını için özel bir kahvaltı düzenlendi.  Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. ev sahipliğinde gerçekleşen Gazeteciler Günü kahvaltısında Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. yöneticileri ve çalışanları Konya basınının üyeleri ile bir araya geldi. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Konya Fabrikası’nda düzenlenen kahvaltıya Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Doğru ve Bilal Doğru, İcra Kurulu Üyeleri Hüseyin Özkan, Hasan Özkan, Abdullah Doğru ve Muhammet Doğru, Reklam Departmanı Sorumlusu Bekir Özer ve Konyalı basın mensupları katıldı.

‘KONYA GÜÇLÜ VE NİTELİKLİ BİR BASIN CAMİASINA SAHİP’

Doğrular Ev Ürünleri İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan kahvaltıda Konya’nın güçlü, nitelikli ve yol gösterici bir basın camiasına sahip olduğunu ifade ederken, özverili, meslek değerlerine ve etiğine uygun çalışmalar gerçekleştiren tüm basın mensuplarına da emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Özkan böyle özel bir günün vesilesiyle de basın mensupları ile bir araya gelmekten ve misafir etmekten mutluluk duyduklarını vurguladı.

43 YILDIR ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKI 

Firmaları hakkında da bilgi veren Özkan, “43 yıldır faaliyetimizi sürdürmekte olan firmamız kendi alanında ülkemizin gurur kaynağı olan üretim firmalarından bir tanesidir. 1979 senesinde kurulmuş olan firmamız o zamandan bu yana üretime ve istihdama katkıda bulunmakta kalmamış aynı zamanda hem ülkemizdeki hem de yurt dışındaki pek çok müşterimize en işlevsel ürünler ve hizmetleri sağlamak için memnuniyet ve “insan için” felsefesiyle hareket etmiştir.  132 bin metrekare alanda kurulu olan Konya’daki fabrikamızın yanı sıra dünyanın en önemli stratejik noktalarından biri olan Rusya’da da 30 bin metrekare büyüklüğünde fabrikamızı üretime açtık. Güçlü bir lojistik sistemi için fabrikalara ek olarak İstanbul’da lojistik merkezimiz hizmete açılmıştır. Lojistik merkezimiz de 5 bin 300 metrekare alana sahiptir. Ev ürünleri sektöründe öncülüklere, işlevsel ve ergonomik ürünlere imza atıyoruz” dedi.

EN İYİ ÜRÜNLER SUNARAK MÜŞTERİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Doğrular olarak amaçlarının müşterilerine en iyi ürünleri sunarak yaşam alanlarına dokunarak insanların gündelik iş akışında hayatını kolaylaştıracak ürünleri tasarlamak ve sunmak olduğunu belirten Özkan, “Bu anlamda endüstri mühendislerimiz ile ürünlerimizi tasarlarken, üretirken ve geliştirirken birçok önemli noktaya dikkat ediyor, Ar-Ge ve laboratuvarlarımızda ürünlerimizi birçok kullanım ve dayanıklılık testlerinden geçiriyoruz.  Doğrular olarak global bir çerçeveden bakarak, kültürel farklılıkları da göz önünde bulundurarak ve insan odaklı geliştirilen stratejilerimizi temel alarak sadece bugüne değil yarına da öncülük etmeyi hedefliyoruz. Bizi yarına taşıyacak stratejilerimiz; İnovasyon, nitelik ve müşteri memnuniyeti, Yüksek üretim kapasitesi, Geniş ürün yelpazesi, Kullanım kolaylığı Yenilikçi ürünler Hayatı kolaylaştıran ürünler Yurt dışı ve yurt içi pazarına dağıtım ve üretim Devamlı gelişime açık olan, çalışanları ve paydaşları ile beraber uluslararası normlara uyumlu, insan sağlığına ve çevreye karşı saygılı, saygınlık ve devamlılık ilkelerine dikkat eden bir yapıya sahibiz” diye konuştu.  Kahvaltıdan sonra fabrika içinde bir basın turu gerçekleştirildi. Konya fabrikası tanıtımının yanı sıra Rusya fabrikası ve İstanbul Lojistik Merkezi yapılanmalarından da bilgi veren Hasan Özkan, ürün grupları, teknolojik gelişimleri, Ar-Ge çalışmaları, üretim kapasitesi, dünya pazarındaki konumları ve hedefleri hakkında da bilgi paylaşımında bulundu ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim