Tek listenin katıldığı seçimlerde Vedat Honça’nın yönetim kurulu üyeliklerini İsmail Tombaki, Recep Atila, Yaşar Kırkan, İsa Çelenli, Halis Altan Hasan Bayram, denetleme kurulu üyeliklerini ise Adem Özmen, Osman Uzun ve Mustafa Ağdık oluşturdu.
Aynı zamanda Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkan Vekili olan Oda Başkanı Vedat Honça, çok zor şartlar altında hizmet verdiklerini ifade ederken, “Marketlerin şehir içinde olmaları, çalışma saatlerinin düzenlenmemesi. Esnaf arkadaşlarımın borç batağı ve kriz içerisinde olmaları tüm esnaf arkadaşlarımızı zor durumda bıraktı. Buna rağmen bizler oda olarak tüm üyelerimiz ile birlikte el birliği içinde olduk. Sorunlarımızın çözümü, dayanışmanın sağlanması açısından ne gerekiyorsa yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bana bir kez daha güvenerek bu zorlu göreve getiren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Fırıncılar Odası seçimlerinde divan başkanlığı görevini yürüten Birlik Başkanı Bekir Duvarcı, Fırıncılar Odası’nın başarılı hizmetlere imza attığını ifade ederken, “Fırıncılar Federasyonu’nu biz kurmuştuk. İlk genel başkanı ise rahmetli Osman Doğan ağabeyimiz olacaktı ama ömrü yetmedi ve federasyon kurulmadan kısa süre önce vefat etti. Daha sonra Konya her aşamada federasyonda görev aldı. Fırıncı esnafı gerçekten zor şartlar altında başarılı hizmetlere imza atıyor. Bunun için kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Seçimlere geçilmeden önce Oda Başkanı Vedat Honça, Bekir Duvarcı’ya özel olarak yaptırılan dev ekmek ve pideyi hediye etti. Daha sonra yapılan seçimlerde ise üyelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Vedat Honça,  Konya Fırıncılar, Pideciler, Simitçiler, Kadayıfçılar ve Yufkacılar Odası’na bir kez daha seçildi.
Emre Öge
Editör: TE Bilişim