Sumak Metal, Konya’da yine bir ilke imza attı. Kurum içi eğitimlere önem veren Sumak Metal, bu kapsamda daha önce ülkemizin önde gelen tarım, turizm, medikal ve sanayi markaları için gerçekleştirilen eğitim organizasyonuyla öne çıkmayı başardı.

Kurum içi eğitimlere oldukça önem veren Sumak Metal, bu sayede hem kaliteyi hem de iş verimini artırmaya yönelik çalışmalar yürütüyor. Son olarak geçtiğimiz haftasonu 2 gün süren bir eğitim programına imza atan Sumak Metal, kurum çalışanlarının iletişim, aidiyet, kaynaşma ve takım ruhu konularında bilinçlenmesini sağladı. Eğitmen ve yazar Emir Hepoğlu tarafından verilen eğitim, kurum çalışanlarından da tam not aldı.

BENZERSİZ BİR PROGRAM OLDU

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sumak Metal Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sumak, kurum içi eğitimlere önem verdiklerini söyledi. Bu kapsamda oldukça verimli ve keyifli bir eğitim süreci yaşadıklarını dile getiren Sumak, “2 gün süren eğitimlere, Sumak Metal üst yöneticileri ve personelimiz katıldı.  Bu konuda ülkemizin önemli isimlerinden eğitmen ve yazar Emir Hepoğlu, benzersiz bir “Team Building Day” aktivitesine imza attı” dedi.

ÖNEMLİ BAŞLIKLAR ELE ALINDI

Sumak Metal olarak bundan önce de birçok kurum içi eğitimler verdiklerini, bu eğitimlerin de katkılarını gördüklerini söyleyen Sumak, şöyle devam etti, “Pandemi sonrası toparlanma sürecinde muadil eğitim çalışmaları ve etkinliklerden uzak kalan Sumak Metal, yöneticileri için eğitici olduğu kadar keyifli ve eğlenceli bir program tasarlayarak, böyle bir programa imza attı. Eğitimde; İletişim, aidiyet, kaynaşma ve

takım ruhu başlıkları üzerinde duruldu. Personelimiz eğitimlerden oldukça keyif aldı.”

KONYA SANAYİSİ İÇİN BİR İLK 

Eğitim programının teknik detaylarını da paylaşan Sumak, “İşlenen tüm eğitim konuları Örneğin; Stres yönetimi, inovatif düşünce, karar alabilme, problem çözebilme, algı ve imaj yönetimi ve bireysel motivasyon vb. tüm konular “Gamification” yani oyunlaştırma tekniği ile uygulandı. Daha önce ülkemizin önde gelen tarım, turizm, medikal ve sanayi markaları için gerçekleştirilen bu organizasyon Konya sanayisi için bir ilk niteliğinde” şeklinde konuştu.

İBRAHİM BÜYÜKHARBUT

Editör: TE Bilişim