Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Remzi Karaarslan, Basın Yayın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İsmail Ceylan, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Dığrak, Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan’ı ziyaret etti. Ziyarette Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, 2023 seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Seçimlerin 2023 Haziran ayında yapılacağını anımsatan Başkan Karaarslan, “Sayın liderimiz Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Konya’nın 31 ilçesi var. Parti olarak tüm ilçelerimizi yarın seçim olacakmış gibi ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Sorunların çözümü için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bununla beraber esnaf ziyaretleri de yapıyoruz. Vatandaşlarımızın belli başlı sıkıntılarının olduğunu biliyoruz. Genellikle pahalılıktan şikayet ediyorlar. Ama bu sorun kalıcı değil geçicidir. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz. AK Partiyle beraber anlımızın akıyla 2023 seçimlerinden çıkacağız. Konya’da bir sıkıntımız yok.” dedi.

‘TÜRKİYE BEKASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI DİYORUZ’

2023 seçimlerinin diğer seçimlere göre daha önemli olduğunu ve Türkiye’nin bekasını belirleyeceğini aktaran Karaarslan, “Aramızda fitne fesat sokmak isteyenler var. Biz onlara altılı ganyan diyoruz. Vatandaşlar da bu altını ganyana güvenmeyeceğini çok iyi biliyor. Onların geleceğe dair bir planı, projesi de yok. Oysa ki biz sürekli sahadayız ve vatandaşlarımızla iç içeceğiz. Geçtiğimiz aylarda sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ programımızı tamamlamıştık. Tüm Türkiye bazında genel bir çalışma yaptık. Vatandaşların Cumhur İttifakı’na gösterdiği ilgiye ve alakaya şahit olduk. Bu gerçekten çok güzel bir gelişme. Vatandaşlar da kime güvenip kime güvenmeyeceğini çok iyi biliyor. Halkın ilgisinden çok memnunuz. Bu seçimlerde de Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” diye konuştu.

‘RAMAZAN SONRASI İLÇE PROGRAMLARI BAŞLAYACAK’

Ramazan’dan sonra geniş çaplı programlar düzenlenmeye devam edileceğini dile getiren Karaarslan, “Anadolu’yu kapsayacak şekilde ilçe ilçe programlarımız da başladı. İnsanlara düşüncelerimizi, projelerimizi anlatmamız gerekiyor. CHP artık eski CHP değil. Vatandaşları düşünmüyor. Zaten Konya’da CHP’nin bir ağırlığı yok. Ama bizler çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

‘YENİGÜN AİLESİNE TEŞEKKÜR’

Yenigün Gazetesi’nin toplumu bilgilendirme açısından önemli hizmetler sunduğunu sözlerine ekleyen Karaaraslan, “Yenigün gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi noktasında Yenigün Gazetesi’nin büyük emekleri var. Bizlerde sizler sayesinde sesimizi duyuruyoruz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederiz” dedi. Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Karaarslan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan Karaarslan ziyaretin anısına Arslan’a kalem hediye etti.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim