Konya, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. İşadamları Ahmet Baydar ve Mehmet Çınar tarafından Konya’ya yeni  bir işletme kazandırıldı . Pizza Locale, yaptığı yatırımlarla her geçen gün ağını genişletmeye devam ediyor. İlk şubesini İzmir Alsancak’ta açan Pizza Locale, şu an Türkiye genelinde 28 şubesi ile hizmet veriyor.  Pizza Locale’nin 28. şubesi Konya oldu. Pizza Locale’e gittiği her ilçede ve şehirde büyük ilgi gösteriliyor. Müşterilerin  şubelere gösterdikleri bu ilgiden şube yatırımcıları da oldukça memnun. Pizza Locale açıldığı günden bu yana Konyalıların damaklarında unutulmaz bir tat bırakıyor. Pizza Locale Konya’ya kazandıran işletme sahiplerinden Mehmet Çırak Pizza Locale’yi Yenigün’e anlattı.

‘KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ’

Pizza Locale, yaptığı yatırımlarla her geçen gün ağını genişletmeye devam ettiğine dikkat çeken işletme sahiplerinden Mehmet Çırak, “Pizza Locale’in hikayesi İzmirli iki üniversite arkadaşı olan Cihan Dernek ve Eren Kurt’un, yaşadıkları Ankara ve İstanbul’da kurumsal hayat mücadelesinden sıkılmalarının ardından, kendilerine “neden” sorusunu sormalarıyla başlıyor. Biraz kaçış ve samimiyete dönüş odağında planlar yapılıyor ve ilk adımı böylece atılıyor. Pizza Locale İzmir’de doğan bir marka. Türkiye genelinde 28 tane şubesi var. 4 yıllık bir marka. Ancak kaliteli ürünler ve pizzalar çıkardığı için çok kısa sürede Türkiye genelinde büyük bir marka oldu.  Konya Pizza Locale’nin 28. şubesi oldu.  Yaklaşık1,5 aydan bu yana Konyalılara hizmet veriyoruz.  Pizza Locale’yi Konya’ya getirmek için büyük uğraşlar verdik.  Pizza Locale Azerbeycan’a ikinci şubesi açılıyor. Yine Hollanda Amsterdam’a bir şube açılma çalışması var. Markamız yurtdışında da tuttu ve çok güzel işler yapıyorlar. İtalyan tarzda pizza yapıyoruz. Markamızı Konyalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  10 kişilik bir ekiple hizmet veriyoruz. Hiçbir ürününü dondurulmuş şekilde kullanmıyoruz.  Taze ürünler kullanıyoruz. Pizzanın hamurunu burada ustalarımız tarafından kendimiz yapıyoruz. Yüzde yüz dana eti kullanıyoruz. Tavuklu pizzalarımızda  sadece tavuk kullanıyoruz.  Kullandığımız ürünlerimiz markalı kaliteli ürünler.  Kaliteden ödün vermiyoruz. Pizzamız hamurun ve ürünlerin dondurulmuş olmaması damaklarda daha güzel lezzetler bırakıyor.  Konyalıların gönlünde lezzetimiz ile taht urduk.  11:30-23:00 arasında pizza ve tatlı çeşitlerimizi Konyalı hemşerilerimizle buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı. 

‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖNEMSİYORUZ’

Pizza Locale olarak müşteri memnuniyeti önemsediklerine dikkat çeken  Çınar, “Meram bölgesine paket servisimiz mevcut.  Diğer bölgelere pizzalarımızı gönderilen pizzalarımız soğuyor. Bizler bunun önüne geçmek istedik.  Pizza Locale ailesi olarak müşteri memnuniyetini önemsiyoruz.  Yine pizzalarımızın yanında sunduğu soslarımız ile iddialıyız. Soslarımızı kendimiz yapıyoruz. Ketçap ve Mayonezimiz işyerimde bulunmuyor. Bunun yerine özel hazırlanmış sosları pizza ile birlikte servis ediyoruz. Soslarımız ketçap ve mayoneze özel daha güzel ve daha sağlıklı. Pizzamız ve soslarımız ile Konya’ya bir ilki getirdik. Pizza sektöründe eksikliği hissettik ve bu sektöre girdik. Pizzalarımızı oldukça ince.  50 yakın pizza çeşidimiz var. Tatlı, normal ve süper pizza çeşitlerimiz var. Pizza etlerimizi özel olarak seçiyoruz. Pizzalarımız arasında Füme dilli, füme antrikot, füme kaburga’dan pizzalarımız mevcut. Pizzalarımızda kullandığımız malzemelerimizi bol olarak kullanıyoruz. Pizzamız ile müşterilerimizin iştahı daha da artıyor.  Pizzalarımızın yanında tatlılarımızla da iddialıyız. Pizzalarımızın boyutları diğer pizza boyutlarına göre büyük.  Pizzalarımız 18 TL ’den başlıyor.  İsteyen müşterilerimizin pizzalarını tam buğday ve Glutensiz hamur ile de yapabiliyoruz”  şeklinde konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim