Konya’da sektörünün lider firmaları arasında yer alan Öznalcılar Otomotiv, Tarım Tekno Fest 2022 programı ile müşterilerini buluşturdu. Düzenlenen programa Öznalcılar Otomativ Genel Müdürü Çağrı Öznalcılar, ARGO Tractors Genel Müdürü Recep Taşçı, Trimble Türkiye Azerbeycan ve Ortadoğu İş Geliştirme Müdürü Sökmen Kan, JAİN Sulama Sistemleri Genel Müdürü Cenk Çağlayan, CELLİ Sıome Bearzot, Hisarlar Bölge Müdürü Ömer Ertuğ, SHAKTİMAN Genel Müdürü Selçuk Dursun, LLUMAR Türkiye Satış Yöneticisi Deniz Demirel ile çok sayıda çiftçi katıldı. Öznalcılar Otomativ Genel Müdürü Çağrı Öznalcılar, firma olarak Celli Türkiye Distribütörlüğün ve Trimble Tarım Bölge Distribütörlüğü ile yürüttüklerini belirtti. Öznalcılar, temsil ettikleri Landini, Trimble, Jain, Hisarlar, Celli, gallignani, badıllı, LLuma, Shaktiman markalarının birçoğunda Türkiye satış birinciliklerini elde ettiklerini de vurguladı

‘1960’DAN GÜNÜMÜZE HİZMET VERİYORUZ’

Öznalcılar Otomativ hakkında bilgi veren Öznalcılar Otomativ Genel Müdürü Çağrı Öznalcılar, “Firmamız 1960 yılında Konya- Eski Garaj civarında Sarı Mustafa Öznalcılar tarafından kurulmuştur. Firmanın kuruluş amacı geniş servis kalitesi ile otomasyon sistemlerinin tamiri, bakımı ve bu sistemler ile ilgili eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesidir. Firma orada 7 yıl hizmet verdikten sonra 1967 de New Holland Trakmak servisliğine gelmiştir. Misyonunu başlarda 411- 415 modelli traktörler arızalarının giderilmesini sağlayan firma, bu sektörde yüksek kaliteli servis hizmetleri sağlamak ve en yüksek seviyede müşteri memnuniyetini hedefleyen ileri teknoloji malzemeler geliştirmeye ve sunmaya başlamıştır. Faaliyet alanları kapsamında ilerleyen firma 1980 yılında Karatay Sanayisi’nde 120 metrekarelik bir alanda ve 1985 yılından itibaren Karatay Sanayi Ek Bloklarında 200 metrakarelik bir sahada hizmete devam etmiştir. Bu arada oğlu Sn. Ahmet ÖZNALCILAR tarafından Karatay Sanayisinde ikinci servisliğinin alınmasıyla birlikte, Firma daha geniş alanlarda hizmet vermeyi hedeflemiştir. Firma, son olarak genişleyen müşteri portföyünün ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile 2009 yılında Oto Center’da (Konya Ticaret Borsası Karşısında) bilinçli sorumluluk anlayışına uygun olarak hizmetlerine devam etmektedir. Vizyonu; Servis ve danışmanlık alanında deneyime ve bilgiye dayalı ileri teknoloji malzemelerle hizmet sunan, sürekli ilerleyen ve yenilikleri takip eden profesyonel bir ekiple hizmet vermektir. Ayrıca geniş servis ağı araştırma ve eğitime önem veren deneyimli elemanları ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmete önem verilmiştir. Hizmetin sorunsuz ve zaman odaklı olduğu firmada, ekip çalışmasını ilke edinen ve hizmet verdiği alanda yedek parça ve servis hizmetini ileri düzey ekipmanlarla ve profesyonel altyapıya sahip bir şirket olarak güvenle hizmet vermektedir. Öznalcılar Otomotiv artık satış servis yedek parça anlamında 3S sistemini oturtmuştur” dedi.

TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP ETMEK ZORUNDAYIZ

'Konya'da muhalefetin şansı yok!' 'Konya'da muhalefetin şansı yok!'

Çiftçi olarak da çiftçiye hizmet eden bireyler olarak da biz kesinlikle ve kesinlikle tarımdaki teknolojiyi, sanayideki teknolojiyi, elektronik ve yazılımdaki teknolojiyi kesinlikle takip etmekte yükümlü olduklarını ifade eden Öznalcılar Otomativ Genel Müdürü Çağrı Öznalcılar, “Çiftçinin daha iyi verim alması sağlayacak ürünlerin distribütörlüğünü aldık ve böyle bir lansman programı ayarladık. Bunun yanında diğer çalışmış olduğumuz markaların da genel müdürleriyle beraber böyle bir etkinlik, böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Trimble Hassas Tarım Sistemlerinin Bölge Distribütörlüğü aldık. Önümüzdeki dönemlerde ülkeler arasındaki savaşların, ülkeler arasındaki gerginliklerin artması, dünya nüfusunun artması, ekili alanların azalmasıyla birlikte gıdanın önemi zaten ön plana çıkmaya başladı. Bu da demek oluyor ki az alanda çok verim almanın önemi git gide artacak. Biz teknolojiyi takip etmek zorundayız. Teknolojiyi takip etmeyen, teknolojiyi ilerletmeyen firmalar maalesef ki belli bir açıdan sonra işlerini devam ettiremeyecekler. Çiftçi olarak da çiftçiye hizmet eden bireyler olarak da biz kesinlikle ve kesinlikle tarımdaki teknolojiyi, sanayideki teknolojiyi, elektronik ve yazılımdaki teknolojiyi kesinlikle takip etmekte yükümlüyüz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA