Meram’ın en gözde yerinde hizmete giren hizmete açılan 5 INCH, holistik bir yaklaşımla birçok kesimin ortak noktası haline geldi. 5 INCH farklı yaşam tarzlarını bir araya getirerek mutlu ve keyifli bir atmosfer oluşturuyor. 5 INCH Meram içerisinde bulunan özel sanat köşesinde el emeğiyle boyanıp sergilenen ve satılan eserler herkesin beğenisini topluyor. Restoran alanında maharetli şeflerin hazırladığı menüleriyle ve güler yüzlü personelin hizmetiyle damaklarda harika hatıralar bırakıyor. 5 INCH Meram içerisinde çocuklara özel olarak bulunan alanda çocuklar unutulmaz zaman geçiriyor. 5 INCH Meram Konya’ya Mustafa Dolular ve Yurdaışık ailesi tarafından kazandırdı. 5 INCH Meram işletme sahiplerinden Gıda Mühendisi Lütfiye Yurdaışık, işletmelerin mutluluğun ve keyfin ortak noktası olduğuna dikkat çekti.

‘KALİTEDEN TAVİZ VERMEDEN HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ’

5 INCH Meram işletme sahiplerinden Gıda Mühendisi Lütfiye Yurdaışık, işletme olarak kaliteden taviz vermeden hizmetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, “İşletmemiz 5 Inch Meram uzun istişareler sonucunda ortaya çıktı. İşletmemiz beş ortaktan oluşuyor. İşletmemiz Restoran, kafe, kültür sanat ve çocuk eğlence alanından oluşuyor. İşletmemizi Meram’ın en gözde yerine kazandırdık. Konseptimiz ve hizmetimiz ile Meram’ın en gözde mekanı olmak en büyük hedefimiz. İşletmemiz aile ortamında Konyalı hemşerilerimizin aileleri ile gelebilecekleri bir mekan olmasını istiyoruz ve bu doğrultuda hizmetlerimizi sunuyoruz. Restoran alanımızda maharetli şeflerin hazırladığı menüleriyle ve güler yüzlü personelin hizmetiyle damaklarda harika hatıralar bırakan bir yeriz. Kendimize has lezzetler üreten ve bunları da büyük bir özveriyle sunan 5 INCH Meram, herkesin ortak noktası olduğunu açıldığını günden bu yana kanıtladı. Toplu yemek organizasyonlarına da ev sahipliği yaptığı gibi bireysel olarak da Pazartesi günleri hariç her gün hizmet vermekteyiz. 5 INCH Meram ailesi olarak kahvaltımızda iddialıyız. Serpme kahvaltı yerine kahvaltıya gelen misafirlerimiz kahvaltılarını seçerek burada aileleri ile birlikte kahvaltılarını yapabiliyorlar. İşletmemizde kahvaltı rakamını minimum tuttuk. Seçme kahvaltı konsepti ile israfın önüne geçmiş olduk. Hem de müşterilerimizin istediği ürünü yemesini sağladık. İşletmemizde kaliteden taviz vermeden hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çocuk oyun alanımız ile ailelerin tercih sebebi oluyoruz. Müşterilerimizin aradığı tüm imkanları bünyemizde barındırıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘SANAT İLE DOKUNDUK’

5 INCH Meram içerisinde bulunan özel sanat köşesinde el emeğiyle boyanıp sergilenen ve satılan eserler herkesin beğenisini topladığına dikkat çeken Yurdaışık, “Özellikle eşine az rastlanır bir niteliğe ve güzelliğe sahip olan bu eserler, 5 INCH Meram’ın ortaklarından olan Ceyda Yurdaışık tarafından tasarlanmaktadır. Özel bir değere sahip olan bu nadide eserlerin yanında önemli sanatsal faaliyetler de gerçekleşmektedir. Konya’nın sanat alanında önemli isimleri kendilerine ait etkinliklerini 5 INCH Meram’da rahatlıkla organize edebilirler” diye konuştu.

‘ÇOCUK OYUN ALANI ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATIYOR’

5 INCH Meram’ın içerisinde bulunan çocuk oyun alanının çocuklara unutulmaz dakikalar yaşattığını belirten Yurdaışık, “Aileler çocuklarıyla zaman geçirmek için kısır bir döngü içerisinde kalmaktadırlar. Bu durumu ortadan kaldıran ise 5 INCH Meram oldu. İçerisinde bulunan özel çocuk oyun alanı ile çocuklar burada saatlerce zaman geçirebiliyorlar. Tabii bu esnada da aileler Konya’nın eşsiz atmosferi karşısında keyiflerine bakıyorlar. Ayrıca oyun grupları da olan 5 INCH Meram’da çocuklar ve aileler mutlu bir şekilde günlerini geçirebiliyorlar” şeklinde konuştu.

‘MOCCA MOON İLE YENİLİK SUNDUK’

5 INCH Meram’ın, kendi bünyesi içerisinde de özel bir markaya sahip olduğunu da ifade eden Yurdaışık, “Büyük bir kompleks olan 5 INCH Meram, kendi bünyesi içerisinde de özel bir markaya sahip, Mocca Moon. Kafe olarak hizmet veren Mocca Moon, içerisindeki özel lezzetleri ve eşsiz manzarasıyla herkese keyifli bir zaman sunmaktayız. Kahvelerimizi kendi çekirdeklerimiz ile üretmekteyiz. İnşallah MOCCA MOON markamızı Franchel ile tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. İlerleyen zamanlarda adını daha da sık duyacağımız Mocca Moon, insanların severek zaman geçirdiği ve güzel sohbetlerin adresi olarak görüldüğü bir yer olacak”

‘PROFESYONEL EKİP İLE İSTEKLERE CEVAP VERİYORUZ’

5 INCH Meram olarak profesyonel bir ekip ile isteklere cevap verdiklerini ifade eden Yurdaışık, “Profesyonel bir ekibe sahip olan 5 INCH Meram olarak, her misafirimizi özel hissettiriyoruz. Sunduğumuz hizmetlerde alanının uzmanlarıyla çalışarak gerçek bir kalite ortaya çıkaran işletmemizin yönetimi, her alanda bu profesyonelliği daha da güçlendiriyor. Sergilediğimiz bu yaklaşım ise herkesin büyük bir taktirini topladığı gibi sektöre de örnek oluyoruz. Konya’da sosyalliğin merkezi ve herkesin ortak noktası olmak için yola çıktı. Bu anlamda INCH Meram olarak sunduğumuz bu çoklu kültürel ortamıyla farklı değerleri bir araya getiriyoruz. Özellikle Konya’nın çok ihtiyacı olan bu değere sahip çıkan INCH Meram, kültürü yaşatan, insanları bir araya getiren ve mutlu bir hayata ev sahipliği yapan bir konumda olmanın gurunu yaşıyor. Hemşerilerimiz hayatın ortak noktası olan bu özel ve değerli adresi, mutlaka görmeli ve deneyimlemelisiniz. Adresimiz ise çok basit; Meram ilçesi Durunday Mahallesi Dutlu Caddesi’nde yer almaktayız”

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim