Konya’nın en büyük ve doğal kır düğün bahçesi olarak Konyalılara hizmet veren Mavera Kır Düğün Bahçesi 11 Ayın sultanı Ramazan’a ayına hazırlıklarını tamamladı. Mavera Group bünyesinde barındırdığı tesisler ile Ramazan coşkusunu dolu dolu yaşatıyor. Mavera Group olarak Konya’da yıllardır düğün sektöründe öncülük ettiklerine dikkat çeken Mavera Group Genel Müdürü Ali İnal, “Konya’nın en büyük gerçek kır düğün bahçesine sahip olmanın gururunu her zaman yaşıyoruz. İşletmelerimize gelen misafirlerimizi her sene Konya düğün adetini geliştirdiğimiz inavasyonlar ile birlikte unutulmaz dakikalar geçirmelerini sağlıyoruz. Bunun yanı sıra Konya’ya hizmet eden 3 ayrı kapalı salon havuz başı bahçesi açık hava terası ile beraber Mavera Düğün Merkezi de programlarına devam ediyor. 4 yıl önce açılan düğün merkezi şubemiz Konyalılar tarafından büyük ilgi gördü. Buradan tüm halkımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Konya’nın düğünde yeniliklere ihtiyacı var. Yeni açılacak olan şubemiz vuslat PREMİUM daha önce görülmemiş bir düğün konsepti ile bu yaz sonu hizmet vermeye başlayacaktır” ifadelerini kullandı.

TARİHLERDE BÜYÜK YOĞUNLUK VAR

Bu yıl düğün tarihlerinde büyük yoğunluklar olduğuna dikkat çeken İnal, “Geçirmiş olduğunuz pandemi döneminde maalesef düğünlerden uzak kaldık. Evlenmek isteyenler tarihlerini ertelemek zorunda kaldı. Bu sene tüm şubelerimizde tarihlerimizde büyük bir yoğunluk var” ifadelerini kullandı.

MAVERA, RAMAZAN’ A HAZIR

Mavera Group olarak Ramazan’a hazır olduklarını ifade eden İnal, “Pandemi döneminde iftarlarda insanlarımızı bir araya getiremedik. Bu sene isteyen misafirlerimiz için 1 kişiden 10 bin kişiye kadar açık ve kapalı alanlarımızda Ramazan özel sahne programlarımızla beraber gelen misafirlerimize güzel bir iftar geçirmelerini için rezervasyonlarımızı başlattık. Ramazan’ın ilk gününden bu yana Konyalı hemşerilerimiz tarafından işletmelerimize yoğun ilgi söz konusu. Yine Konyalı hemşerilerimiz ile geleneksel Konya Pilavı lezzetini Konya’nın her yerine kişiye özel paketlenmiş servis hizmetimizle ulaştırıyoruz. Ramazan ayının tüm İslam alemine ve Konyalı hemşerilerimize hayır ve bereket getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

MAVERA OLARAK VİZYONUMUZ ÖNCE KONYA HALKINI KAZANMAK

Mavera olarak önceliklerin Konya halkını kazanmak olduğuna dikkat çeken İnal, “Pandemi döneminden sonra ekonomide maalesef bazı zorluklarla karşılaşıldı. Evlenmek isteyen düğün yapmak isteyen misafirlerimizi Mavera olarak her zaman düşünüyoruz. Yapmış olduğumuz çeşitli kampanyalarla evlenecek çiftleri ve düğün yapacak misafirlerimizi ekonomik paketlerimizle rahatlatmayı planlıyoruz. Misafirlerimiz rezervasyonlarını erken yaptırmaları kendileri için çok daha avantajlı olacaktır. Sadece hazırladığımız ekonomik paketlerle kalmayıp düğün yapacak olan her misafirimiz için iş ortaklığı yaptığımız mobilya beyaz eşya altın gelinlik damatlık organizasyon ekipleri ile beraber çalışıp avantajlı alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Mavera olarak vizyonumuz önce Konya halkını kazanmak” diye konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim