10 Yıldır hizmet sektöründe bulunan Samet Yatağanlı Fatih Caddesinde bulunan Ciğerci Samet Konyalılara en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyor. Başta ciğer olmak üzere Adana kebabı, et şiş, tavuk şiş, tavuk kanat, tantuni, yoğurtlu tantuni ve kendimize ait geliştirmiş olduğumuz lokum gibi spesiyal ürünlerini Konyalılar ile buluşturan Ciğerci Samet damaklarda bıraktığı lezzet ile müşterilerinden de tam not alıyor.

‘KONYALILARIN DAMAKLARINDA TAT BIRAKIYORUZ’

İşletmelerini 2019 yılında kurduklarını ifade eden Ciğerci Samet İşletme Sahibi Samet Yatağanlı, “2019 yılının Haziran ayında işletmemizi Ciğerci Cengiz adıyla kurduk. 3 Yıldan bu yana Konya’da hizmet ediyoruz. İşletmemiz Fatih Caddesinde. Beraber yola çıktığımız ustamızın adı ile işletmemizi açmıştık. Ustamızın yanımızdan ayrılmasından sonra isim değişliğine giderek Ciğerci Samet ismimiz ile Konyalı hemşerilerimizin damaklarında tat bırakmayı sürdürüyoruz. İşletmemiz 400 metre kapalı alanı ve 200 metre açık alanda misafirlerimize hizmet veriyoruz. İşletmemizde günlük taze kesim kuzu ciğer kullanıyoruz. Bunun yanında Adana kebabı, et şiş, tavuk şiş, tavuk kanat, tantuni, yoğurtlu tantuni ve kendimize ait geliştirmiş olduğumuz lokum gibi spesiyal ürünler sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

‘RAMAZANDA DA BİRBİRİNDEN ÖZEL MENÜLER İLE MÜŞTERİLERİMİZ İLE BULUŞACAĞIZ’

Ramazan’ın bereketine bereket katma adına Ramazan’a özel hazırladıkları üç menü ile Konyalılarla buluşacaklarını ifade eden Yatağanlı, “ciğerci Samet ailesi olarak 11 Ayın Sultanı Ramazan da da müşterilerimizi en güzel şekilde ağırlamak için ekibimiz ile birlikte hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan da artan maliyetlere karşın müşterilerimizin sevdikleri ile beraber uygun fiyata iftar yapmaları adına işletmemizde 2 adet menü belirledik. Belirlediğimiz menülerimizde ana yemek olarak karışık izgara, ciğer, Adana kebabı, Tavuk Şiş ve yoğurtlu tantuni bulunuyor. Ana yemeğimiz ile birlikte 8 çeşit olarak hazırladığımız mezeleri de müşterilerimize ikram ediyoruz. Menü fiyatlarımızı abartmadık. Ayrıca işletmemizde menü kısıtlaması da yok. Müşterilerimiz ne yemek isterlerse işletmemizde yiyebiliyorlar. Ürünlerimizde tazeliğe büyük önem veriyoruz. Bunun için de ürünlerimiz sevilerek tüketiliyor. Bizler işletmemize gelen müşterilerimizi müşteriden öte biz aile olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

‘KULU’DA DAMAKLARDA TAT BIRAKIYOR’

Kulu’da hizmet veren şubelerinde Ciğerci Cengiz olarak hizmete devam ettiklerini söyleyen Samet Yatağanlı, "2019 yılında Konya'da merkez şubemizi açtık. Yaklaşık 6 ay sonra Kulu'ya da şube açma fikrimiz oluştu. Projemizi hayata geçirdik derken pandemi ortaya çıktı. Ardından o şubemizin açılışını erteleme kararı aldık. Orada hizmete 1 yıl kadar sonra başladık. Kulu'daki şubemizin ismini de Ciğerci Cengiz yaptık. Konya'daki şubemizi Ciğerci Cengiz'e çevirdiğimizde ciddi bir misafir kaybı yaşadık. Bunun sebebi ise; insanların birçoğu o dönemde bizim bizzat burada olamamamızdan kaynaklıydı. Beni göremeyen misafirlerimiz işletmemiz el değiştirdi zannetti. Bu kuşkuya Kulu'da da yol açmamak için o şubemizin ismini değiştirmeme kararı aldık. Kulu’da bulunan şubemizde kilo ile et satışı gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz bundan sonra da kaliteli, güler yüzden, lezzetten taviz vermeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürmek. Pandemi sebebiyle sektörümüz etkilendi. Ancak hedeflerimiz arasında Ciğerci Samet lezzetini Türkiye’nin dört bir tarafına yaymak” şeklinde konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim