Mimar A. Yasin Şeker ve İnşaat Yük. Mühendisi M. Taha Şeker tarafından 2021 yılında, yatırımcılarıyla bilgi ve tecrübeyi, gençlik ve dinamizimle destekleyerek kurulan MYB mimarlık mühendislik, inşaat sektöründe Konya’da hizmet vermeye başladı. Konya'nın inşaat sektöründe yeni yüzlerinden olan MYB Mimarlık Mühendislik, felsefe olarak mimarlığın toplumsal sanat olduğu bilinci ile doğaya karşı sorumlulukları unutmadan fiziksel ve tarihi dokuya saygıyı ve mühendisliğin akılcı statik çözümlerini vizyon edinmiş durumda. Şirketin ortaklarından A. Yasin Şeker, “Son yıllarda dünyada beklenti ve ihtiyaçlarda hızlı bir değişim ve dönüşüm gerçekleşmektedir. Bu değişimin ihtiyaçlarına yönelik MYB Mimarlık ve Mühendislik olarak, insanların yaşamlarına uygun, sağlamlığıyla gelenekseli modernlikle beslemeyi esas aldığımız projelerimiz ile şehrimizde hizmet vermeye başladık. MYB markasının merkezi olan Konya haricinde farklı şehirlerimizde de konut sektörü, sanayi alanında ve endüstriyel tesislerin yapım ve projelendirme aşamalarında da çözümler üretiyoruz.”

 ‘BEYOĞLU KONAĞI, SELÇUKLU' DA YÜKSELMEYE BAŞLADI’

İlk projeleri olan Beyoğlu Konağı projelerin Selçuklu ’da yükselmeye başladığını ve sektöre hızlı bir şekilde giriş yaptıklarını belirten Şeker, 'Konya’mızın Selçuklu ilçesine bağlı Parsana Mahallesinde ilk projemiz olan Beyoğlu Konağı'nın inşasına devam ediyoruz. Bu yılın ikinci çeyreğinde temelini attığımız projeyi 1 yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Beyoğlu Konağı Projesi 9 daire 3 İşyerinden oluşmaktadır. Günümüzün talep ve ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanan, birinci sınıf kalite malzemenin kullanıldığı ve ince işçilikle inşa edilen dairelerimizde konfor ve estetik bir arada harmanlanmıştır.

‘PROJELERİMİZDE KALİTELİ, SAĞLAM VE KONFOR DOLU BİR YAŞAM SUNUYORUZ’

Projeleri ile ailelere kaliteli, sağlam ve konfor dolu bir yaşam sunduklarını ve MYB olarak kalite, sağlamlık ve konfordan ödün vermeden projelerine devam edeceklerini belirten Şeker, ' Yaptığımız projelerde müşterilerimizin satın almış oldukları daireleri onlara hizmet etmesi için kaliteli malzeme ve işçilik anlayışımızla ve mimari açıdan titizlikle tasarlanmış şekilde uyguluyoruz. Ayrıca depremi hayatımızın bir gerçeği olarak görüyor, projelerimizde sağlamlık ilkesine dayanarak devam ediyoruz. Sürekli gelişen, teknolojiye ayak uyduran ve yeşili koruyan bir inşaat markası olma yolunda ilerlemek istiyoruz.” dedi.  MYB Yapı'nın geleceğinden de bahseden Şeker, “ MYB Yapı olarak hedefimiz teknolojiyle paralel olarak artan enerji ihtiyacını kendisi üreten akıllı evler ve sanayi tesisleri inşaa etmek, doğayı koruyan yeşil projelerin sayısını artırmaktır.' diye konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim