OTOFİA otomobil özel servis alanında sunmuş olduğu kaliteli, güvenilir ve yenilikçi hizmet anlayışı ile hizmetlerini sürdürüyor. 8 aylık süre içerisinde 2 bine yakın müşteriye sahip olduklarını belirten OTOFİA Genel Müdürü Ali Ulvi Kılıcı, “35 yıllık yetkili servis standartlarında çalışmış diplomalı profesyonel bir kadromuz var. Bu kadromuzun eğitimleri TOFAŞ’ın fabrikasında gerçekleşmiştir. Kaporta, boya, elektrik-elektronik, ön düzen, mekanik aksam, periyodik bakımlar ve klima sistemi gibi hizmetlerimiz mevcut. Bin 700 metrekarelik  kapalı alanda yerimiz.  Yapmış olduğumuz işçilik, işlemler ve yedek parçalar 1 yıl garantilidir” dedi.

‘KADROMUZ EĞİTİMLERİNİ TOFAŞ’IN FABRİKASINDA ALDI’

OTOFİA hakkında bilgiler veren OTOFİA Genel Müdürü Ali Ulvi Kılıcı 15 kişilik diplomalı profesyonel kadro ile hizmet verdiklerini ifade ederek; “OTOFİA’nın kuruluş tarihi 01.01.2022’dir. 35 yıllık yetkili servis standartlarında çalışmış diplomalı profesyonel bir kadromuz var. Bu kadromuzun eğitimleri TOFAŞ’ın fabrikasında gerçekleşmiştir. Sadece FİAT, Jeep ve Alfa Romeo markalı araçlara hizmet veriyoruz. 35 yıllık tecrübemiz FİAT markası üzerine kuruludur. 15 kişilik kadromuz ile Kaporta, boya, elektrik-elektronik, ön düzen, mekanik aksam, periyodik bakımlar ve klima sistemi gibi hizmetlerimiz mevcut. 1700 m2 kapalı alanda yerimiz.   Yapmış olduğumuz işçilik, işlemler ve yedek parçalar 1 yıl garantilidir. TSE 12047 Yetkili Servisler belgesine sahibiz. Bu belge ile garantili araçlarında bakımlarını yapabiliyoruz. 1 haftaya kadar da egzoz muayene istasyonumuz kurulacak. 2005 model ve üzerindeki FİAT markalı her araca bakıyoruz” diye konuştu.

 ‘YAPTIĞIMIZ İŞLEMLERİN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ’

8 aylık süre içerisinde 2 bine yakın müşteriye sahip olduklarını belirten Kılıcı, OTOFİA’da yapılan işlemlerin 1 yıl garantili olduğunu vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti; “Yıllar içerisinde müşterimize vermiş olduğumuz güven bizim Ocak ayında kurduğumuz OTOFİA’yı çok güzel yerlere getirdi. 7-8 aylık süreç içerisinde 2 bine yakın müşteriye sahip olduk. Hizmet sektörü güvenden oluşan bir sektördür. Güvenin olmadığı yerde işlem olmaz. Yapmış olduğumuz işlemlerin, bakımların, değiştirdiğimiz parçaların her zaman arkasındayız. Zaten 1 yıllık garanti vermemizi devlet kanunları söylüyor. Yani biz kendi başımıza bir sistem oluşturmuş değiliz. Konya dışında dahil bizim yaptığımız araçlar da bir problem olacak olursa otel masrafına varana kadar karşılarız.  Kesmiş olduğumuz faturamız garanti belgesidir.”

‘EN MAKUL FİYAT POLİTİKASINI UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen fiyat politikalarını makul seviyelerde tuttuklarına dikkat çeken Kılıcı; “Makine parkımızda şuan 8 adet lif, 2 adet motor test cihazı ve TSE belgeli ekipmanlarımız mevcuttur. Kalibrasyon ve kontrolleri yapılmayan hiçbir malzemeyi kullanmıyoruz. Ekonomi ile alakalı olarak da son dönem de çok ciddi sıkıntılar mevcut. Fakat biz bu sıkıntıları minimize edebilmek adına fiyat politikamızı makul seviyelerde tutuyoruz. En iyi fiyat politikasını uygulamaya çalışıyoruz. Dönem dönem de kampanyalarımız oluyor. Kurulduğumuz günden bu yana 4 defa kampanya düzenledik. Müşterilerimiz bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirler” dedi.

MUSTAFA ARSLAN

Editör: TE Bilişim