Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Enes Çakır, Muhammet Şahbaz, Latif Işık ve Serkan Kalay Konya Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Saadet Partisi Selçuklu heyetini Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak, Yazı İşleri Müdürü Rasim Atalay ve Reklam Koordinatörü Fahri Altınok ağırladı. Ziyarette Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik tarafından İlçe Başkanlığı olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Saadet Partisi’nin herhangi bir ittifaka dahil olmamasına karşılık zaman zaman yanlış anlaşılabildiğini söyleyen Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, “Parti olarak dün nerede duruyorsak, bugün de aynı yerde duruyoruz. Rahmetli liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın da işaret ettiği üzere biz, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya düzeni için mücadelemizi veriyoruz. Milli Görüşçüler olarak bu toplumun çekirdeğini oluşturduğumuza inanıyoruz. Bizim davamızın kökü 1071’e dayanmaktadır. Bizim siyasetimizin temelinde ahlak ve maneviyat vardır. Çünkü bir milleti yok etmenin en tabii yolu ahlakını elinden almaktır. Biz ise milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak milletimizin kökenlerini korumak gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Parti olarak ahlaki temeller üzerine kurulan bir misyona sahip olduklarını, bunun yanında milletin refahı için bugünkü iktidarın ve muhalefetin yanlışlarını her platformda haykırarak doğruya yönlendirmeye çalıştıklarını dile getiren Lütfi Çelik, “Milletimiz şu an geçim derdinde. Ocak ayında asgari ücretin yeni miktarı açıklandı. Önceden asgari ücret 2825 liraydı. Asgari ücrete yapılan yüzde 50’lik zamla bu rakam 4250 liraya çıkarıldı. Ancak asgari ücretli, çalıştığının karşılığını daha eline alamadan bu rakam da eriyip gitti. Fahiş fiyat artışları ve bir türlü kontrol altına alınamayan enflasyon nedeniyle milletin cebindeki para günlük değil, anlık erimeye başladı. Biz, tüm bu gerçekleri göz önünde bulundurarak derdimiz geçim, ittifakımız geçim diyoruz. Dün, Milli Görüş misyonuyla bu ülkeyi yönettiğimizde nasıl ki denk bütçeyi sağladıysak, memura, asgari ücretliye, emekliye, yüzde 100, yüzde 200, yüzde 300 zam yaptıysak bugün de aynısın yapabilecek kabiliyete sahip olduğumuzu belirtiyor ve insanımıza kendimizi bu şekilde anlatmak için gayret ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

SİBEL CANDAN

Editör: TE Bilişim