Antalya Fuar Merkezi’nde (ANFAŞ) düzenlenen Growtech Fuarı’nda dünya tarım profesyonelleri bir araya geldi. 27 Kasım’a kadar sürecek fuara 25 ülkeden 510 firma katılıyor. Fuarda sera ve sulama teknolojileri, tohumculuk, bitki besleme ve koruma, tarım makinaları ve hayvancılık olmak üzere toplam 5 alanda faaliyet gösteren firmalar stant açtı. Fuara her yıl geleneksel olarak katılan firmalardan birisi ise, sulama sistemlerinin ve ekipmanlarının öncü firmalardan biri olan ‘Serdrip’ oldu. ‘Suya yön toprağa yön verir’ sloganıyla yola çıkan Serdrip Sulama Sistemleri’de yoğun ilgi gören stantlardan biri oldu.

‘ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Serdrip Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Topal, fuarın bu yıl dolu dolu geçtiğini belirtti. Firma olarak fuarlara önem verdiklerini ve ürünlerini sergilemekten dolayı büyük gurur duyduklarını aktaran Topal, “Bu fuarda dünya tarım profesyonelleri bir araya geldi. Bizde kendi alanımızda uzman ve profesyonel firmalardan biriyiz. Pandemi döneminde elbette olumsuz bir süreç geçirdik. Ama geçmişten aldığımız güç ve misyon doğrultusunda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Firmamız 1983 yılında Gülen Yapı Malz. San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak inşaat sektörüne hizmet etmek için kurulmuştur. Yıllarca bu sektörde çalışmalarını sürdürürken 2007 yılında çeşitli yatırımlar yaparak, damlama, sulama, boru ve ek parça üretimine başladık.

Yoğun çaba ve emeklerimiz sayesinde Serdrip ve Gülen Sulama’yı tescilli marka haline getirdik.  Fabrikamızda damla sulama borusu ve milyonlarca adet damla sulama ve yağmurlama sulama ek parçaları üretimi yapılmaktadır. Geleceğe yönelik teknolojik yenilik ve AR-GE çalışmalarımız devam etmektedir. Bunun yanı sıra yeni üretim tesisi ile ilgili projelerimiz devam etmekte olup, birçok yeni ürün ve çeşitlerde çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HER TÜRLÜ TARIMSAL SULAMA MEVCUT

ISO 9001 -2015 ve CE kalite yönetim standartlarına uygun olarak üretim yaptıklarını açıklayan Topal, “Serdrip olarak en değerli unsur insandır anlayışına inanıyoruz. Bu doğrultuda personellerimizin deneyimlerini arttırmak, gerekse kurumsal bilgi birikimlerini artırmak amacıyla sürekli hizmet içi seminerler ve eğitimler düzenliyoruz. Uzman ekibimizle birlikte, çiftçinin işini nasıl kolaylaştırabiliriz onun çabası içerisindeyiz. Amacımız gelişen dünya düzenine ayak uydurmak ve yeniliklerin öncüsü olmak.

Müşterilerimiz için en düşük maliyetle en yüksek faydayı sağlayarak zirai sulama boru ve ek parça malzemelerden oluşan her türlü tarımsal sulama uygulamaları için gerekli plastik boru ve elemanlarını üretmek, sürdürülebilir büyüme ve karlılığı çevremizi koruyarak gerçekleştirmek için canla başla mücadele ediyoruz. Ben bizi ziyaret eden iş adamlarımıza, müşterilerimize ve fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim