Konya siyaset tarihinin önemli şahsiyetlerinden biri olan geçmiş dönemde Fazilet Partisi’nden Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten, AK Parti’nin kurucu üyelerinden ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile Selçuk Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan Doç Dr. Halil Ürün, Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete; eski Fazilet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Halil Sapmaz, eski Refah ve Fazilet Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kamil Şentürk de katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Doç. Dr. Halil Ürün, gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ile yıllardır yol arkadaşlığını yaptığını hatırlattı. Yenigün Gazetesi’nin kamuoyunun bilgilendirilmesinde etkin rol oynadığına dikkat çeken Ürün, “Mustafa beyle 90’lı yıllardan beri yol arkadaşlığı yapıyoruz. Kendisi gerçekten çok saygın bir insan. İşini hala ilk günkü gibi aynı aşk ve heyecanla yaptığını düşünüyorum. Yerli ve milli düşüncelerin oluşmasında, aktarılmasında Yenigün Gazetesi topluma büyük katkı sağlıyor. Geçmişi yad etmek için bir ziyaret yaptık. Misafirperverliği için Mustafa beye teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

KONYA’YA BÜYÜK HİZMETLERİ OLDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ise, Doç Dr. Halil Ürün’ün Konya’ya değerli hizmetleri olduğunu söyledi. Arslan sözlerini şöyle sürdürdü, “Saygıdeğer hocamız Halil Ürün hocamız Konya siyasi tarihinde önemli bir yere sahip. Siyasetin merkezi olma noktasında Konya’ya büyük katkıları olmuştur. Modern Konya’nın oluşmasında ve gelişmesinde kendisi tarihte baş mimarlardan biridir. Şehre, topluma ve ümmete bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü kendisine şükranlarımı arz ederim” diye konuştu.  Ziyaret ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim