Hizmette girdiği günden bu yana Konya’da düğün ve sünnet organizasyonlarında adından söz ettiren Mavera, "Ustalıktan-Uzmanlığa" parolasıyla çıktığı hizmet yolunda müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Mavera Konya’da Kır Düğün Bahçesi, Düğün Merkezi ile Konyalılara hizmet sunarken, yakın zamanda Mavera Vuslat Premium’da Konyalılar ile buluşturacak.

‘KONYA’DA DÜĞÜN SEKTÖRÜNE ÖNCÜLÜK EDİYORUZ’

 Mavera Group olarak Konya’da yıllardır düğün sektöründe öncülük ettiklerine dikkat çeken Mavera Group Genel Müdürü Ali İnal, “Düğün ve düğün mekanı konseptlerinde yıllardır verdiğimiz sözleri tutmuş olmanın gururunu yaşamaktayız. Öyle ki, yüksek kapasiteli müşteri portföyümüz, yoğun ilgi ve pozitif geri dönüşleri işimizin "tam da istenildiği gibi" yapıldığının bir göstergesidir. Mavera GROUP olarak Konya’da yaklaşık 16 yıldır düğün etkinlik ve organizasyon konusunda hizmet vermekteyiz. İlk yolculuğumuza Hatıp caddesinde bulunan Konya’nın en büyük kır bahçesi unvanına sahip MAVERA Kır Düğün Bahçesi ile başladık. Daha sonra hizmet ağımızı genişletmek üzere bünyemize 3 farklı kapalı salon 1 açık teras ve 2 açık hava bahçesi bulunan düğün merkezi şubemizi de ilave ettik. Konya'da etkinlik ve düğün yapacak olan misafirlerimize hem fiyat hem konsept olarak geniş bir kitlede hizmet vermekteyiz.  Yıl sonunda Mavera olarak bünyemize şuanda yapım aşamasında olan Vuslat PREMİUM’u da dahil edeceğiz. Sektöre yön vermek ve hizmet almak isteyen misafirlerimizi memnun etmek en büyük mutluluğumuz haline geldi. Vizyonumuz her zaman Konya adetlerini bozmadan yeniliklere açık etkinlikler yapmak. Düğün yapmak isteyen misafirlerimizi başından sonuna kadar ihtiyaçları olan her türlü konuda yardımcı olmak için çalışıyoruz. Yeni evlenecek çiftlere bahçemizi görmeden nikah masasına oturmayın uyarısında bulunuyoruz. Hayatınızın belki de en önemli anlarından biri olan nikah töreninizi şehrin merkezindeki bahçenizde tüm sevdiklerinizle birlikte gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

‘EVLENECEK ÇİFTLERİ VE AİLELERİNİ MAVERA’YA BEKLİYORUZ’

Evlenecek tüm çiftleri ve ailelerini Mavera’ya beklediklerini ifade eden İnal, “Örneğin evlenmek isteyen bir çift Mavera’ya geldiğinde etkinliğin nasıl olacağı, hangi alanların misafirlerine ve kitlelerine uygun olacağı, tarihleri, menüleri, süslemeleri hayal ettikleri daha sonra gelinlik, gelin arabası, damatlık, davetiye, beyaz eşya, altın gibi alışverişlerinde Konya esnafı ile anlaşmalar yapıp aracı olarak daha uygun ve yorulmadan düğünle ilgili tüm konuları tek bir yerde çözümlemeyi hedefliyoruz. Maalesef yıl içeresinde ülkemizde bir takım maddi değişiklikler meydana geldi. Misafirlerimiz düğün yaparken, eskisi gibi geniş kitlelere ulaşmakta zorlanmaya başladılar. Mavera olarak tüm misafirlerimizin ekonomik olarak zorlanmaması için yeni ekonomik düğün paketleri oluşturduk. Her kitleye ve zevke uygun düğün alanlarımız ve menülerimiz bulunmaktadır. Kır düğün bahçemiz Hatıp caddesi üzerinde toplamda 12 bin 500 metre kare alan üzerine kurulu Konya’nın en büyük kır düğün bahçesi unvanına sahip, misyonu her zaman geniş ve kaliteli hizmet vermek olan bahçemiz aynı anda 15 bin misafiri ağırlama özelliğine sahiptir. İçerisinde kendine özel havuz ve şelaleri bulunan, 7 bin 500 farklı bitki ve ağaçlarla doğal olarak süslenmiş bir alandır.  Düğün merkezimiz ise Kozağaç caddesinde bulunan düğün merkezi şubemiz 3 farklı kapalı kapalı salonu 1 açık hava terası havuzlu bahçesi, 40 söğüt ağacının altında bulunan Söğütlü Bahçesi ile hizmet vermektedir. Misyonu her zaman her etkinliğin birbirinden farklı olmasını sağlamak olan düğün merkezi çok çeşitli ve tamamen zevke göre hizmet vermektedir.Vuslat Premium  ise yapımı devam eden Mavera Group’un 3. şubesi olarak Konyalılarla buluşturacağız. Bu şubemizde 2 kapalı salon ve 1 bahçe ile Konyalı vatandaşlarımıza daha önce hiç görülmemiş konsept ve menüler ile hizmet vermeye hazırlanmaktayız. Evlenecek olan çiftlerimiz gönül rahatlığı ile Maveraya gelip yada 0332 6060 342 nolu telefondan bizlere ulaşarak her konuda yardım alabilirler”  şeklinde konuştu.

ANUŞ GÖKCE

Editör: TE Bilişim