Hizmette 'Müşteri Memnuniyetini’ işinin merkezine koyan Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri; perakende sektöründe kazandığı bilgi birikimini nezih semtlerdeki 30 şubesi, 2 petrol mağazası ve Bin650 çalışanıyla müşterine en güzel hizmeti sunuyor. Her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutan Çelikkayalar, uygun fiyatları ile Ramazan’da da müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor.

‘BİZ BU ŞEHRİN MARKASIYIZ’

Çelikkayalar Alışveriş Merkezi olarak Biz Bu Şehrin Markasıyız sloganı ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Genel Müdürü Ali Kaya, “1989 yılında, orta ölçekli bir işletme olarak hizmet vermeye başlayan Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri, kurulduğu günden bugüne kadar müşterilerine en kaliteli ürünü en uygun fiyata sunarak perakende sektöründe 'İyi Alışveriş ‘in doğru adresi haline gelmiştir. Çelikkayalar ailesi modern mağazaları ile benzer firmalar arasından sıyrılmış, güvenilir ürünleri, modern yüzü ve dinamik yapısı ile müşterileri için ayrıcalıklı bir konuma yerleşmiştir. Perakendenin kurallarını Konya'nın dinamiklerine göre yeniden yazan Çelikkayalar ailesi olarak istikrarlı adımlarla büyümeye devam ediyoruz. Hizmette 'Müşteri Memnuniyeti'ni işinin merkezine koyan Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri; perakende sektöründe kazandığı bilgi birikimini nezih semtlerdeki 30 şubesi, 2 petrol şubesi ve Bin650 çalışanıyla müşterine sunuyor. Mağazalarında sunduğu hizmet kalitesinde müşteri mutluluğuna önem veren Çelikkayalar, bu anlayıştan hareketle geniş ve ferah mağazalarında A'dan Z'ye binlerce marka ürünü en uygun fiyatlarla Konyalı hemşerilerimize sunuyoruz. Çelikkayalar ailesi olarak Değerlerimiz, Marka Dostu, Müşteri Odaklı, Dürüst, Güvenilir, Sürdürülebilir, Yenilikçi, Lider, Yeniliklerin Öncüsü, Sosyal Sorumlu ve Duyarlı, Ekip Ruhu, Azim ve İstikrar. Ramazan ayından da en uygun fiyatlarımız ile müşterilerimiz ile buluşuyoruz” diye konuştu.

‘ÇELİKKAYALAR PARA KART İLE PAYLAŞMANIN EN GÜZEL HALİNİ YANSITIYORUZ’

Çelikkayalar Alışveriş Merkezi olarak Çelikkaya para kart ile hayırsever ile ihtiyaç sahiplerini buluşturduklarını ifade eden Kaya, “Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri olarak hazırladığımız para kartlarını müşterilerimiz mağazalarımızdan ve Genel Merkezimizden temin edebiliyorlar. Para kartlarımız 20 TL’den başlayarak Bin TL’ye kadar kartlarımız mevcut. Kartlarımıza süre koymuyoruz ve ihtiyaç sahipleri mağazalardan istediği ürünleri gönül rahatlığı ile alabiliyorlar. Ramazan da tüm şubelerimizde en güzel reyonlar ile müşterilerimiz ile buluşuyoruz. Çelikkayalar ailesi olarak Konya’da kazanıyoruz ve Konya’ya yatırım yapıyoruz” şeklinde konuştu.

‘ÇELİKKAYALAR AİLESİ OLARAK ONLİNE DA İDDİALIYIZ’

Çelikkayalar ailesi olarak online alışverişi önemsediklerini ve güçlü online alışveriş sistemi ile Konyalılara hizmet verdiklerini ifade eden Çelikkayalar online Sorumlusu Fatih Mehmet Bitim, “Çelikkayalar olarak online da 9 şubeden hizmet veriyoruz. Online alışveriş kısmımız 2018 yılından bu yana hizmet veriyor. Çelikkayalar online alışveriş kısmında 150 personel ile hizmet veriyoruz. Online alışveriş sistemimizde günlük olarak düzenlediğimiz uygun kampanyalar ile bayrama kadar müşterilerimiz ile buluşmayı sürdüreceğiz. 19:00-00-00 saatleri arasında tek bir üründen maliyetine uygun satışlar gerçekleştireceğiz. Online alışveriş teslimatlarını sabah 9’dan gece 24:00 kadar gerçekleştiriyoruz. Haftanın 7 günü” diye konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim