Yirmi beş yılı aşan deneyimi, bilgi birikimi, etkin öğretim yöntemleri ile “mükemmeliyet merkezi” olan Kent Özel Öğretim Kursu, başarılı eğitimi ile Konya’da adından söz ettiriyor. Kent Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cankut Dündar, bireye özgü eğitim verdiklerini ve alanında uzman öğretmen kadrosuna sahip olduklarını vurguladı. Dündar, “Kent Özel Öğretim Kursu VIP standartlarındaki sınıf mevcudu, özel çalışma alanları, rehberlik hizmetleri ve akademik olarak etkin öğretmenleri ile üniversiteye hazırlık sürecinde referans olarak gösterilen tek kurumdur” dedi.

25 YILI AŞAN DENEYİMİ, ALANINDA UZMAN KADRO İLE AKTARIYOR

Kent Özel Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cankut Dündar, “Kursumuz 2016 yılından beri 10. ve 11. sınıf öğrencilerine okula destek amaçlı, üniversite sınavına yönelik kazanımlar aktarılmakta. Ders çalışma alışkanlığı kazanma, test çözme teknikleri öğretilmekte ve üniversitenin kapısını aralanması için gerekli donanımlar kazandırılmaktadır” dedi. Dündar, “12. Sınıf ve mezun öğrencilere ise YKS’ye hazırlık sürecinde, gerekli donanımlar kazandırılmakta, zorlu süreçte öğrencinin ihtiyacı olan gerekli “Bilgi- Sevgi-İlgi” ile en büyük destekçileriyiz” diye konuştu.

‘BAŞARIYA DOYMUYORUZ’

Kent Özel Öğretim Kursu’nun kurulduğu günden bu yana gerçekleştiren sınavlarda damga vurduğunu belirten Dündar “Kurulduğumuz günden bu yana ilk beş yılda ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda Türkiye 1,2,3,4 ve 9. Olan öğrencilerimiz var. Bu yılki YKS’de de ilk onda bir öğrencilerinin olabileceğinin müjdesini veriyorum” ifadelerini kullandı. Dündar, “YKS 2021 de Bilkent Bilgisayar Mühendisliğine beş öğrenci, Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliğine dört öğrenci, Hacettepe Tıp Fakültesine dokuz öğrenci yerleştirdik” dedi.

‘KİTLESEL VE BİREYSEL BAŞARIDA BİR NUMARAYIZ’

Kitlesel ve bireysel başarıda bir numara olduklarını ifade eden Dündar, “Son 5 yılda; Türkiye’nin en kaliteli üniversitelerine ve fakültelerine çok sayıda öğrenci yerleştiren Konya’nın ve hatta Türkiye’nin en başarılı kurumuyuz” diye konuştu.

‘SEKTÖRÜMÜZÜN SORUNLARI GİDERİLMELİ’

Sektörlerinin sorunları hakkında da bilgi veren Dündar, “Özel Öğretim Kurslarının sadece tek ders onayı ile ruhsat almasının mantıklı bir açıklaması yok. Bu yanlışın bir an önce yetkili makamlar ile çözülmesi gerekir” değerlendirmesi yaptı.

ANUŞ GÖKCE

Editör: TE Bilişim