Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurul Toplantısı Esnaf Odaları Konferans Salonunda düzenlendi.  Düzenlenen Genel Kurula Genel Kurula Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, KONESOB Başkanvekili Osman Alp, KONESOB Genel Sekreteri Harun Gün, KONESOB’a bağlı oda başkanları ile çok sayıda Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi katıldı. Düzenlenen Genel Kurul’un divan başkanlığını KONESOB Başkanvekili Osman Alp yaptı. Mevcut başkan ve başkan adayı İbrahim Işık ve Mustafa Zeytunci seçimlerde Mustafa Zeytuci 71 oy alırken İbrahim Işık 293 oy alarak yeniden Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı oldu.

‘ÜYELERİMİZİN HER DAİM YANINDA OLDUK’

Gerçekleştirilen Genel Kurul’da oda üyelerine hitap eden Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Işık, “2018 yılı Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz Genel Kuruldan bulunan değerli üyelerimizden bazılarının şuanda ebediyete intikal eden Esnaf ve Sanatkarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde odamız üyelerinden alınan aidat gideri, hizmet karşılığı, kaydiye geliri, basılı evrak geliri ve küçük miktarlı bağışlar neticesinde ekonomik yönden odamızı ayakta tutmayı başardık. Yönetim Kurulumuz ile her ay düzenli olarak toplantılar gerçekleştirerek odamız ile alınan kararların oy birliği ile alınmasını sağladık. Pandemi nedeniyle ile üyelerimizin düğünlerine, cenazelerine ve açılışlarına kısıtlı katılım sağlayarak üyelerimizin acı ve mutlu günlerinde yalnız bırakmadık. Görev süremiz boyunca odamıza ulaşan ve odamıza müracaat eden üyelerimizin ve yakınlarının sorunlarına hep duyarlı davranıp, elimizden geldiğince yardımcı olduk.  Yönetim Kurulu olarak odamıza kamu kurum ve kuruluşlarından gelen yazıların cevaplarını ve gereğini zamanında yaptık. Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz kararlarda adil ve insancıl olmaya çalıştık. Üyelerimizin ödemiş olduğu aidatları, odamızın amacına uygun olarak verimli bir şekilde kullandık. Görev süremiz sürecinde her daim üyelerimizin her daim yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.  Görev süremiz boyunca 9 sefer züccaciye fuarına katılım sağladık. Pandemiden önce Kapadokya gezisi düzenledik. KOSGEB ve İŞKUR ile beraber üyelerimize yönelik eğitim seminerleri düzenledik” İfadelerini kullandı.

‘KONYA ÇOK YÖNLÜ BİR ŞEHİR’

Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Mustafa Zeytunci, Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine hizmet etmekten şeref duyacaklarını belirterek, “Konya tarımı turizmi ve sanayisi ile çok yönlü şehirdir. Mevcut yönetim şehrimizin bu çok yönlü yapısını kullanamamıştır. Biz başkanlığımız dönemimiz de şehrimizin tüm potansiyellerini kullanarak elimizden gelen tüm gayreti oda üyelerimiz için göstereceğiz. Oda başkanlığı sadece sosyal medyadan resim paylaşmak olmadığını oda başkanlarının temsil makamı olduğunu ispat etmek ve odamızı en iyi şekilde temsil etmek için aday olduk. Seçimler odamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. İbrahim Işık başkanlığında Konya Bakır Kalaycılar, Alüminyum, Züccaciye, Banyo Kazancıları, Güneş Enerjicileri ve Hırdavatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu; Ahmet Sönmez, Fatih Er, Yakup Ayan, Hakkı Şahin, Mehmet Candaş, Hakan Aktaş. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ramazan Tavus, Mehmet Kızıloğlu, Serdar Pusuluk, Mustafa Toptaş, Celal Akgül, Ramazan Kılıç, İsmail Günaydın. Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Vefa Türkmen, Murat Rahim Kaygısız, Celal Çallı. Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Ünsal Koçak, Mehmet Temiz, Hilmi Koyuncu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim