Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı destansı halk mücadelesinin üzerinden 5 yıl geçti. 2016'da 251 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan darbe girişiminin 5. yılında Konya’da cadde ve sokaklar bayraklarla süslendi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Konya’da cadde, sokak, işyerleri ve evlere Türk bayrakları asıldı. Vatandaşlar astıkları Türk bayrakları ile darbecilere bir kez daha net cevap verdi.

TÜRK KIZILAY KONYA KADIN KOLLARINDAN FOTOĞRAF SERGİSİ

FETÖ 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin beşinci yılı sebebiyle Türk Kızılay Konya Kadın Kolları tarafından darbenin yıldönümü sebebiyle fotoğraf ve resim sergisi açıldı. Açılan sergiye ilgi yoğun oldu.

KONYA PROTOKOLÜ DİGİTAL GÖSTERİ MERKEZİNİ GEZDİ

İletişim Başkanlığınca Konya'da açılan Dijital Gösterim Merkezi'nde, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı verilen mücadele ve kazanılan zafer "Türkiye Geçilmez" konsepti ile dijital ortamda sergileniyor. 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında hazırlanan dijital sergiyi Konya Protokolü de ziyaret ederek, yetkililerden dijital sergi hakkında bilgi aldı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim