Birbirinden lezzetli yemek ve tatlılarla zengin bir mutfak kültürüne sahip Konya'da vatandaşlar, en mutlu günleri şölene dönüştüren yemeklerden vazgeçemiyor. Konya’da 25 yıldır sektöründe hizmet veren Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi verdiği hizmet ile adından sıkça söz ettiriyor. Konya’nın geleneksel lezzetleri arasında yer alan Konya Pilavı da Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi’nde aşçıların maharetli ellerinden pişerek vatandaşlarla buluşuyor. Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi sahiplerinden Tayyar Sami Atiker, verdikleri hizmet ile Konya’da adlarından söz ettirdiklerine dikkat çekti.

‘RAMAZANDA DÜĞÜN PİLAVI ATİKER'DE YENİR’

Yaşanılan pandemi sebebiyle iki yıldan bu yana iftar sofralarında buluşamayan vatandaşların bu yıl iftar sofralarında buluşmuş olacağından ötürü iftar programlarına yoğun ilgi olduğunu ifade eden Tayyar Sami Atiker, “İki senedir pandemi sebebiyle yapılmayan organizasyonları bu yıl gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşanılan pandemi sebebiyle iki yıldan bu yana vatandaşlarımız sevdikleri ile bulunamıyordu. İnşallah bu yıl işletme olarak hazırlıklarımızı yaptık. İşletmemize Konyalı hemşerilerimizin ilgisi oldukça yoğun. Bu ilgi bizleri de mutlu ediyor. Bizler de müşterilerimizin bu ilgisine karşı işletmemize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için ekibimiz ile birlikte hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ramazan’ın ilk gününden bu yana işletmemize yoğun ilgi var. İnşallah güzel bir Ramazan’ı Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi ailesi olarak geçireceğimize inanıyorum. Ramazan ayına özel hazırladığımız menülerimiz ile müşterilerimiz ile buluşuyoruz. Bizler Ramazan dışında olduğu gibi Ramazan’da da en güzel pilavın Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi’nde yenileceğini belirtiyoruz” diye konuştu.

‘SEKTÖRDE 25. YILIMIZI GERİDE BIRAKTIK’

Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi olarak sektörde 25. Yıllarını geride bıraktıklarını ifade eden Atiker, “ 25 yıldır Konya’da sektöründe faaliyet gösteren ve sektöründe fark yaratan işletmelerdeniz. 25 yıldır Konyalıların göstermiş olduğu teveccühe karşı bizlerde her geçen gün hizmetimizi daha da nasıl artırabiliriz diye ekip arkadaşlarımız ile istişare halindeyiz. Özellikle işletmemizden hizmet alan müşterilerimizin geri dönüşlerini önemsiyor ve talep isteklerini değerlendiriyoruz. Mobil pilav aracımız ile Konya’mızın geleneksel lezzetini Türkiye’nin dört bir tarafından vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Selçuklu başşehri Konya, yemek kültürü bakımdan dikkat çeken bir yer sahip. Konya’nın bu lezzetlerinin en önemlisi hiç kuşkusuz Konya düğün pilavı” şeklinde konuştu.

‘KONYA PİLAVİ EVLERE GELİYOR’

Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi olarak geçen yıl başlattıkları Konya Pilavı’nın evlere gitmesi çalışmalarını bu yıl da gerçekleştirdiklerini ifade eden Atiker, “Özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerimizi, yaşlılarımızın ve çocuklarımızın daha çok desteğe ihtiyaçları var. Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezleri ailesi olarak bu günlerde hemşerilerimizi mutlu etmek bizim için önemli. Bu anlamda geçtiğimiz yıllarda başlattığımız Geleneksel Konya Düğün pilavı paketleyip sadece Ramazan ayı içinde değil. Ramazan ayının sonrasında da her akla geldiğinde tüketebilecek konsept haline getirmiştik. Yine bu yıl da evlerinde Konya pilavı lezzetini tatmak isteyen hemşerilerimiz bizlere sipariş verdikleri taktirde hazırladığımız pilavlarını evlerinde sevdikleri ile tüketebiliyorlar. Gerçekleştirdiğimiz bu uygulama ile Konyalılar Konya pilavı yemek için düğünlere beklemesine gerek kalmadı” diye konuştu.

‘YENİ BİR LEZZET MARKASI ÇIKARIYORUZ’

Lezzetin adresi olmak için geliyoruz sloganı ile Konya’ya yeni bir işletme kazandırdıklarını ifade eden Atiker, “ Konya’mıza yıl boyunca yerli ve yabancı turist çok sayıda geliyor. Konya’ya gelen hemşerilerimiz Konya’nın lezzetleri de tadıyor. Bizler de Konya’mıza Tayyar Atiker Düğün ve Çarşı Yemekleri Resturantımızı hizmete açacağız. Yeni işletmemizin hazırlıkları sürüyor. İnşallah kısa süre içinde hemşerilerimizle buluşturacağız. Tayyar Atiker Düğün ve Çarşı Yemekleri ismiyle yabancı misafirlerimize de lezzetimizi, kültürümüzü, mutfağımızı tattıracağız. Konya’nın düğün pilavı da ülkemize tanıtılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim