Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin ikinci haftasında yarın deplasmanda Isparta 32 Spor’u konuk edecek. Saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı hakem Feridun Daldaş yönetecek. Ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu ile golsüz berabere kalan 1922 Konyaspor, Isparta’da ilk galibiyetini arıyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligdeki ikinci karşılaşmasına çıkıyor. Yarın deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak temsilcimizde hedef galibiyet. İlk haftada Karatay Termal 1922 Konyaspor, sahasında ağırladığı Tarsus İdman Yurdu ile 0-0 berabere kalırken, Isparta 32 Spor ise Bucaspor 1928 ile 1-1 berabere kaldı. Yarın saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumu’nda başlayacak karşılaşmada hakem Feridun Daldaş düdük çalacak. Daldaş’ın yardımcılıklarını Ersin Erbay ve İbrahim Ethem Potuk yaparken, karşılaşmada dördüncü hakem ise Hasan Avcı olacak.

İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta genç bir kadro ile mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligdeki ilk galibiyetini ikinci haftada almak istiyor. İlk haftada sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nu ağırlayan ve berabere kalan Yeşil-Beyazlılar, Isparta 32 Spor’u deplasmanda yenerek ilk galibiyetini elde etme peşinde. Bu sezon 2.Lig’e yükselen Isparta temsilcisi karşısında tecrübesini ve kalitesini konuşturmak isteyen Yavru Kartal, 0-0 biten Tarsus maçı sonrası 2021-2022 sezonundaki ilk golünü de Isparta da atmak isteyecek.

RAKİP İLK MAÇTA BERABERE KALDI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un rakibi Isparta 32 Spor, ligin ilk haftasında deplasmanda Bucaspor 1928 ile karşılaşırken İzmir deplasmanından 1-1’lik sonuçla ayrıldı. Bu sezon 2.Lig’e yükselen Isparta temsilcisi geçen sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde Akşehirspor ve Gölyazıspor ile aynı grupta mücadele etti. O grubu lider tamamlayan Isparta 32 Spor sonrasınd oynadığı maçları da kazanarak 2.Lig’e yükseldi.

Ligin ilk haftasında rakip Isparta da sahadan beraberlikle ayrılırken, ikinci haftada galibiyeti hedefliyor. Kendi sahasında ve seyircisi önünde kazanmak isteyen Isparta 32 Spor’un nasıl bir oyunla temsilcimiz karşısında olacağı merakla bekleniyor.

Tarsus İdman Yurdu karşısında iyi bir oyun ortaya koyan ve net pozisyonlara girmesine karşın bu fırsatları değerlendiremeyen Karatay Termal 1922 Konyaspor, 2.Lig’deki tecrübesini konuşturmanın peşinde. Hafta boyu Isparta ekibinin taktik planlamasını yapan Yavru Kartal, zorlu deplasmanda 3 puana uzanmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim