Selçuklu Başşehri Konya, tarihten aldığı güçle, gelişimini durmadan sürdürüyor. İçerisinde barındırdığı manevi havasıyla, tarım, sanayi, eğitim, sağlık, ulaşım, turizm başta olmak üzere Konya, her alanda yakaladığı ivmeyi büyük gayretle koruyarak, Türkiye’nin ‘Marka şehri’ olma yolunda ilerliyor. Konya bu özelliği ile bir çok alanda yakaladığı başarıyı, önemli markalar çıkararak taçlandırıyor. ’Birlikte Konya’yız’ sloganıyla perçinlenen bu başarı sayesinde Konya, kamu yatırımları noktasında da son yıllarda önemli paylar almayı başardı. Bu sayede Konya’nın önü açılırken, yeni başarılar elde edecek potansiyelini günden güne artırıyor. 

10’LAR FARKI

 ‘İyiliği gösterme, kötülükten sakındırma’ temel düsturunu ilke edinen Yenigün Gazetesi de Konya’nın yakaladığı bu ivmeyi desteklemeye devam ediyor. İlkeli, cesur, dürüst, özel hayata saygılı, sorgulayıcı yayınları ile Konya’ya ve Türkiye’ye yol gösteren Yenigün Gazetesi, şehrin temel dinamiklerini yapıcı bir perspektifle desteklemeyi sürdürüyor. İnternet sitesi, aylık düzenli olarak hazırlanan ücretsiz ekleri ve farklı projeleri ile Yenigün Gazetesi şehre yön veriyor. Bu kapsamda ortaya koyduğu yayınlarla her defasında bu durumu kanıtlayan Yenigün Gazetesi, hem internet sitesindeki yayınları ile hem de basılı yayınları ile göz dolduruyor. Özellikle Konya'nın yeni bir markası haline gelen ve Konya'nın gelişimini en iyi şekilde ortaya koyan "10'Lar Dergisi", aynı zamanda her ay düzenli olarak çıkan nadir yayınlar arasında yer almasıyla da kendisinden söz ettiriyor. 

MÜSİAD EXPO FUARI'NA ÖZEL 103. SAYI

  MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı 2022, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde devam ediyor. Yarın sona erecek 19. MÜSİAD EXPO Fuarı'na özel çalışma yapan Yenigün Gazetesi, 103. sayısıyla 10'Lar Dergisi'ne Konya'nın önemli sanayici ve iş adamlarını aldı. Özellikle MÜSİAD ve Genç MÜSİAD Konya Şubesi üyelerinin yer aldığı 10'Lar Dergisi, Konya'nın sanayideki ve üretimdeki gücünü MÜSİAD EXPO Fuarı'nda Türkiye'ye hatta dünyaya duyurulmasına katkı sağlarken dergi ziyaretçilerden tam not aldı.

ÖNEMLİ FUARDA YENİGÜN FARKI

 Yenigün Gazetesi yayınlarıyla şehre ve ülkeye değer katmaya devam ederken, vizyoner bakış açısıyla yeni ufuklar açmayı da hedefliyor. Bu ilkeler doğrultusunda hareket eden Yenigün Gazetesi, yayıncılık anlamında her platformda kendini göstermeye çalışıyor.

MÜSİAD ÖZEL SAYISI DOLU DOLU

MÜSİAD EXPO Fuarı'na özel sayısını okuyucularıyla buluşturan Yenigün Gazetesi'nin 10'Lar Dergisi MÜSİAD EXPO Dergisi dolu dolu içeriğiyle okuyucularının karşısına çıktı. Ücretsiz olarak dağıtılan dergi, fuarda stant açan firmalardan ve  ziyaretçilerden tam not aldı.  

İBRAHİM HAKKI BÜYÜKHARBUT

Editör: TE Bilişim