Günümüzde, yazılım teknolojisinin kullanıldığı birçok alan mevcuttur. Bu alanların başında özellikle büyük şirketlerin tercih ettiği, güvenlik ve denetim gelmektedir. Güvenlik ve denetimi arttırmak, kolaylaştırmak için, yazılım teknolojisinden faydalanmak mümkün.

Bir proje firması olan ICS, geliştirdiği PDKS yani Personel Devam Kontrol Sistemleri ile sektörün önde gelenlerindendir. 1994 yılından bu yana sektörde, yazılım üzerine çeşitli projelere imza atmış ICS, Pirelli, Eti, İKEA, PepsiCola, Torku, Filli Boya gibi büyük markalar ile çalışmıştır. Önceliği her zaman müşteri memnuniyeti olan bu firma, tecrübeli kadrosu sayesinde, müşterilerin iş yükünü hafifletmeye yardımcı olur.

Yazılım Teknolojisi Nerelerde Kullanılır?

Teknolojinin gelişmesi, insanlığa yarar sağladığı gibi birçok zararları da mevcuttur. Özellikle teknolojik aletlerde, kişisel verilerin korunması kapsamında, ciddi güvenlik zafiyetleri ortaya çıkmaktadır. Bu güvelik zafiyetlerini kapatmak için, başvurulan sektörlerden biri de yazılım sektörüdür. Yazılım sayesinde, güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, denetimleri güvenli hale getirebilirsiniz.

ICS, yazılım alanında birçok marka ile başarılara imza atmış bir şirkettir. Özellikle denetim alanında oluşturdukları yazılım sayesinde markaların iş yükünü hafifleterek, oluşabilecek güvenlik sorunlarının önüne geçmeye yardımcı olur. Bu yazılımın adı PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemi)’dir.

Kadınların Vazgeçilmezi Çantalar Kadınların Vazgeçilmezi Çantalar

Personel Devam Kontrol Sistemleri Nedir? 

Personel devam kontrol sistemi, bünyenizdeki çalışanların çalışma saatlerini, devamsızlıklarını, mesailerini, izinlerini düzenlemeye yardımcı olan bir yazılımdır. Bu yazılım sayesinde, iş yükünüzü hafifleterek, oluşabilecek güvenlik sorunlarının da önüne geçebilirsiniz.

Personel devam kontrol sistemleri, yazılım ve donanım olmak üzere iki ana bileşenden oluşur. Donanım, esas verilerin, gelişmiş teknolojik cihazlara yüklenmesiyle sağlanır. Çalışma planını derlemek ve düzenlemek için toplanan verileri müşterilere sunulur. Müşteri isteğine göre, turnike, parmak okuyucu veya personel kartları gibi seçeneklerle, personel devam kontrol sistemi oluşturulabilir.

Bu sistem sayesinde, personellerin giriş çıkış saatlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hukuki alanlarda da avantaj sağlayan bu sistem, personel ile oluşabilecek anlaşmazlıklarda, sistemde kayıtlı olan verileri mahkemede delil olarak kullanabilmenize olanak sağlar. Bu denetlemeler, parmak izi veya personel kartlarıyla sağlanabildiği gibi, ICS şirketinin ileri teknoloji donanımı sayesinde yüz tanıma, damar tanıma ve iris tanıma ile güvenlik önlemleri oluşturulabilir.  

Editör: TE Bilişim