Kripto paralar kimileri için bu yüzyılın en büyük icadı; kimileri içinse büyük bir kandırmaca. Ancak hakkında ne düşünülürse düşünülsün kripto paralar çağımızın önemli finansal enstrümanlarından biri olmayı başardı.

Küçük büyük bugün finansal piyasalarda yatırım yapan herkes, bir şekilde kripto paralara yatırım yapmışlardır. Burada yatırımcıların en büyük sorunlarından biriyse kripto paraların fiziki bir varlığının olmaması nedeniyle likiditesinin yani nakde çevrilmesinin nispeten daha zaman alıcı bir işlem olmasıdır.

İşte bunu kolay bir şekilde çözmek için kurulan bir platformdan bahsedeceğiz bugün: NakitCoins.

Tüm kripto varlıklarınızı kolayca nakde çevirin.

NakitCoins, halihazırda İstanbul merkezli; Türkiye genelinde 3 şubesi olan bir kripto para yatırım merkezi olarak değerlendirilebilir. Ancak NakitCoins’in en önemli özelliği; fiziki olarak kripto para yatırmaya ve kripto parayı nakde çevirmeye imkân tanıyan bir platform olmasıdır.

NakitCoins, Türkiye’nin ilk fiziki kripto para yatırım platformu olarak aynı zamanda her türlü döviz bürosu veya kuyumcuları da iş ortaklığı programıyla kendi şubeleri olarak faaliyete almaktadır. Bu nedenle de hızla tüm Türkiye’de faaliyet alanını genişletmektedir.

NakitCoins uygulaması ile sanal borsa fiziki borsaya dönüşüyor.

Peki, NakitCoins’in bu sistemi nasıl çalışıyor?

Bildiğiniz üzere kripto paraların alım satımı, sanal borsa ortamlarında yapılmaktadır. Bu ortamlara para yatırmak ve para çekmek içinse bankalar kullanılmaktadır. Yani, kripto paralara yapılan yatırım işlemleri için iki aracı kurumla çalışılması gerekmektedir.

İşte NakitCoins, bu durumu ortadan kaldırarak bir çözüm sunuyor. NakitCoins’in sunduğu bu çözümle tıpkı döviz bürosundan döviz alır gibi kripto para alabiliyor ve satışını da benzer şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Bunu yapmak içinse NakitCoins’in kendi wallet uygulaması kullanılıyor. Bu uygulama üzerinden kripto para alımı kolayca yapılabiliyor. Büroya gittiğinizde parayı verip ne kadar alım yapmak istediğinizi görevliye söylediğinizde NakitCoins cüzdanınıza bu miktar anında tanımlanıyor. Yine para çekme işlemi için de benzer yöntemi kullanıyorsunuz. Büroya gittikten sonra NakitCoins wallet uygulamasındaki tamamen güvenli satış yöntemi ile satışınızı ilgili talimatlara göre gerçekleştirdikten sonra elinizdeki kripto para yatırımını anında nakde çevirebilirsiniz.

İşte bu kadar kolay. NakitCoins ile ekstra aracı kurumlara ihtiyaç duymadan banka işlem süreçlerini beklemeden anında nakit edinebilirsiniz. Yine anında elinizdeki nakit ile kripto para yatırımı yapmanız da oldukça kolaydır.

Piyasadaki bütün kripto paralar ile işlem yapılmasına imkân sağlayan NakitCoins’in bu sistemini Türkiye’nin dört bir yanında artan çözüm ortaklarının bürolarından da sağlamak mümkündür.

NakitCoins, İstanbul Gümüşsuyu’ndaki merkez şubesi, İstanbul Kapalıçarşı’daki şubesi ve Ankara Kavaklıdere’deki bir diğer şubesi ile doğrudan hizmet verdiği 3 şubeye ve sayısız çözüm ortağı ile Türkiye’nin dört bir yanında kripto yatırımlarınızı örneğin Bitcoin TL’ye çevirmek için kullanılabilecek en iyi yöntemdir.

NakitCoins ile kripto yatırımlarınızı hızlıca nakde çevirin.

Editör: TE Bilişim