Techcareer.net yeni öğrenci olmuş, deneyimli veya deneyimsiz kişilerin bilişim alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş bir platformdur. Bilişim sektörü içerisinde yazılım teknolojileri alanlarında deneyim kazanmak isteyen kişilere uygulanan eğitim programlarının bulunduğu ve veri bilimi ile ürün yönetimi üzerine verilen eğitimlerle kişilerin kendilerini geliştirmeye çalışmalarına yardımcı olur. Kendini geliştirmek isteyen yeni öğrenciler, mezun ve kariyerini bilişim alanında devam ettirmek isteyen kişilere uygulanan eğitim programlarının verildiği bir alandır. Bootcamp eğitmeni, bilişim alanında daha bilgili ve kendini daha geliştirmek isteyen kişilere uzmanlar tarafından verilen eğitimlerdir. Uzman olunan alanda kendini geliştirmek isteyen kişilere sunulan techcareer eğitimleri online olarak gerçekleştirilir.

Techcareer Eğitmen Başvurusu

Techcareer.net kullanıcılarına kendilerini daha bözgün olarak geliştirmeleri amaçlı olarak sunmuş olduğu hizmetin yanı sıra uzman kişilerin eğitmen olarak görev almalarına yardımcı olur. Techcareer.net üzerinden eğitmenlik başvuruları gerçekleştirilmesi sağlanır. Başvuru üzerinde yer alan bilgilerin eksiksiz ve doğru olarak girilmesi başvuruların değerlendirilmesi ve sizin hakkınızda fikir sahibi olmaları açısından oldukça önemlidir. Techcareer eğitmen başvurularında istenilen özgeçmiş bilgilerinin yanı sıra yazılım eğitmenliği üzerine deneyim süreci, bilişim teknolojilerinin hangi alanında eğitmenlik yapabileceğiniz hususunda oluşturulmuş başvuru bilgilerinin girilmesi gereklidir. Techcareer eğitmen ve kendini geliştirmek isteyen kişilerin bir arada toplandığı bir platform olup işverenlerin bünyesine almak istediği uzman kişileri bulmalarına yardımcı olduğu gibi kendini geliştirmeye yönelik olarak katılmış kişilerin istedikleri bilişim alanında uzman olmalarına katkı sağlar.

Techcareer Bootcamp Eğitmeni Ücretleri

Techcareer kullanıcılarına sağlamış olduğu kendini geliştirmeye yönelik olarak eğitim programları içerisinde yer alan bootcamp ile sıfırdan eğitim verilir. Yeni mezun, öğrenci ve kariyerini bu doğrultuda şekillendirmek isteyen bireyleri geliştirmek ve yeterli bilgilerin edinilmesi sağlanarak donanımlı olarak işe başlamalarını sağlamaya yardımcı olur. 6 ila 8 hafta süren bootcamp programı katılımcılara ücretsiz olarak verilir. Eğitmen olarak görev yapan kişiler vermiş oldukları eğitim düzeyi ve eğitim süresi gibi detaylara yönelik olarak belirlenen bir ücret karşılığında hizmet verir. Techcareer eğitmen başvuru linki üzerinden yapılan başvurular uzmanlar tarafından değerlendirildikten sonra dönüş yapılır.

Editör: TE Bilişim