Şile’de nerede kalınır diye merak edenler için en iyi yanıtlardan biri olan şile bungalov evleri tatilcilere farklı bir konaklama deneyimi yaşanır. Klasik otel yapısından sıkılıp yenilik arayanlar için bu konaklama türü idealdir. Doğal ahşap malzemelerden üretilmiş olması bungalovlara farklı bir hava katar. İç dizaynının da bu doğal yapı ile uyumlu olması mekanı klasik dekorasyon anlayışının dışına çıkarır. Metropol bölgelere yakın konumda bulunması ise bungalovlar için cezbedici sebepler arasında yer alır. Bu gibi avantajların farkında olan pek çok kişi tatil tercihini bungalov evlerden yana yapar. Özellikle hafta sonu kaçamaklarının adresi olan bungalovlar ziyaretçilerin hoş vakit geçirecekleri pek çok özelliğe sahiptir.

Şile Bungalov Evleri

Her tatilciye evindeymiş hissi veren Şile bungalov evler özellikle yaz sezonunda pek çok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Hayata kısa bir mola vermek için iyi bir fırsat olan bu evler büyükşehirlerde yaşayanların ilgi odağıdır. Görselliği, konforu, dizaynı, kullanışlılığı ile fark yaratan bungalovlar doğanın tadını çıkarmayı sağlar. Kısa mesafeli tatillerin en iyilerinden olan bu evler ahşap müstakil ev görünümüne sahiptir. Tarihi mekanlara yakın konumda bulunan bungalov evler tüm ziyaretçilere açıktır. Uygun fiyatlı olması sayesinde geniş ziyaretçi kitlesine sahiptir. Yoğunluktan etkilenmemek ve istenilen bungalovda kalabilmek için erkenden yer ayırtmak gerekebilir. Rezervasyon sırasında konaklama tarihleri, kalacak kişi sayısı gibi özelliklere göre seçim yapılır.

Şile’de Kalınabilecek Bungalov Evler

Tarihi geçmişinde büyük uygarlıklara ev sahipliği yapan Şile gezilip görülecek bakımından zengindir. Buraları gezerken bir yandan da iyice dinlenebilmek için şile bungalov evler tercih edilebilir. Tatil süresi boyunca bungalovlara yakın konumda bulunan Hanımsuyu Çeşmesi, Şile evleri, Sarıkavak kalesi, Şile Feneri, Osmanlı Hamamı ve Kilisesi, Heciz Kalesi, Şile Kalesi, Yeniköy Kilisesi kalıntısı ve vaftiz alanı ziyaret edilebilir. Aynı zamanda yaz sezonunda denizin tadını çıkarmak için de ideal olan Şile her mevsimde ayrı güzeldir. Kış sezonu geldiğinde sakin ve sessiz yapısını koruyan bölge doğal güzelliklerle doludur. Bungalov evler sayesinde tarihi ve doğal yerlerin her biri eksiksiz görülebilir.

Editör: TE Bilişim