Saç ekimi tedavisi son derece etkili bir işlemdir. Kellik sorunu ile karşı karşıya kalan kimseler için tercih edilen saç ekimi tedavisi ile kişiler hayal ettikleri görünüme sahip olabilirler. Saç ekimi tedavisi olacak kişilerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken belirli kurallar vardır. Bu kurallara dikkat ederek kişiler son derece iyi bir tedavi ve iyileşme süreci geçirebilirler.

Saç ekimi tedavisi öncesi kişiler sigara kullanımını en az seviyeye indirmesi tavsiye edilir. Bunun nedeni ise sigaranın vücutta bulunan oksijen miktarını en az seviyeye indirmesidir. En az seviyeye inen oksijen miktarı ise kişinin iyileşme süresini gecikmesine neden olur. Buda kişi için olumsuz bir durum olarak bilinir. Saç ekimi tedavisi öncesi de kişiler mutlaka tedaviye temiz saçlar ile gelmesi tavsiye edilir.

Saç Ekimi Tedavi Öncesinde Yapılan Hazırlıklar

Tedavi öncesi kişilere gerekli test ve tetkikler yapılır. Bu test ve tetkik sonucunda kişide tedaviye engel herhangi bir sağlık sorunu var mı diye bakılır. Kişinin bu tedaviye engel herhangi bir sağlık sorunu yok ise işlem yapılabilir. Aynı zamanda tedavi öncesinde var ise kullanılan ilaçlar hakkında bilgi verilmesi gerekir. Saç ekimi tedavi öncesi geniş yakalı kıyafet tercih etmeye özen göstermelidir. Tedaviye gelmeden önce yine saça bir ay önceden ilaç veya sprey gibi etkenlerin uygulanmaması tavsiye edilir. Bununla birlikte bir hafta önceden jöle kullanımı sonlandırılıp kafein gibi gıdalardan uzak durulması gerekir. Saç ekimi tedavi öncesi içinde kafein bulunan çay, kahve, yeşil çay gibi gıdalardan uzak durulması gerekir.

Saç Ekimi Tedavisi

Saç ekimi tedavisi son derece ideal bir tedavi işlemdir. Bu tedavi ile birlikte kişiler kaybettikleri saçlara yeniden kavuşabilirler. Ancak saç ekimi  tedavi öncesinde kişiler fiyat hakkında bilgi sahibi olmaları tavsiye edilir. Bunun için ise öncelikle doktor seçimi yapılması gerekir. Kişiler kaliteli hizmet almaya son derece özen göstermelidirler. Tedavi öncesinde kapsamlı bir araştırma yaparak deneyimli ve tecrübeli bir doktor adayı bulmaları gerekir. İyi bir doktor iyi bir tedavi olup aksi takdirde kişinin sağlık durumu olumsuz etkilenebilir.

Saç Ekimi Fiyatları

İstenilen özelliklere sahip olan doktor adayı bulunduktan sonra aralarından en uygun fiyat garantisi sunan tercih edilir. Böylelikle kişi en kaliteli hizmeti en uygun fiyata getirmiş olur. Bununla birlikte saç ekimi fiyatları konusunu etkileyen bir diğer faktör ise kişinin tercih etmiş olduğu klinik tercihi ve tedavi yöntemidir. Tedavi öncesi bütün bu detayları hasta ile doktor aralarında konuşup bir sonuca varmaları gerekir. Tedavi sonrası herhangi bir olumsuzluk olmaması adına bu işlem şarttır.

Saç ekimi tedavisi son derece yaygın olarak yapılan ve kellik sorunu ile karşı karşıya kalan kimselere uygulanan bir işlemdir. Bu tedavi son derece etkili olup son derece etkili sonuçları da beraberinde getirir. Saç ekimi tedavisi olacak kişiler öncelikle detaylı bir muayene işleminden geçilir ve uygun tedavi yöntemi belirlenir.

Saç Ekimi Tedavisi Çeşitleri

Uygulanan tedavi yöntemi genel olarak üçe ayrılır. Safir FUE, saç ekimi, FUE saç ekimi ve safir saç ekimi tedavisidir. Bu üç yöntem kişiden kişiye farklılık gösterip her bir tedaviden etkili sonuç almak son derece muhtemeldir. Bununla birlikte her bir çeşit kendi içinde Farklılık gösterir. Yapım ve uygulanış bakımından farklı olan bu yöntemlerin her biri farklı cihaz ve makinalar tercih ederek uygulanır.  En iyi Saç ekimi tedavisi öncesi ise bu yöntemler hakkında doktorunuzdan bilgi almanız tavsiye edilir.

Editör: TE Bilişim