Günümüzde reklam için, en çok tercih edilen reklam aracı, dijital baskıdır. Sahibi olduğunuz firma veya markanızın, hizmet ve ürünlerini duyurmak, tanıtmak ve daha çok kişiye ulaştırmak için, dijital baskıyı tercih etmeniz gerekir. Bilgisayar ortamında, özel programlarla hazırlanan yazı ve görselleri, çeşitli materyaller üzerine basma işlemine, dijital baskı denir. Gün içerisinde sıkça karşılaştığımız, billboard reklamları, afişler, broşürler birer dijital baskı ürünüdür.

Dijital baskının birçok kullanım alanı vardır. Cephe kaplama, billboard, afiş, tabelalar, cam kaplama, araç kaplama, dış ve iç mekanlarda yapılan kaplamalar için dijital baskı tercih edilebilir. Dijital baskı ile yapacağınız reklamlar sayesinde markanızı daha çok kişiye ulaştırmanız mümkün. Dijital baskılar, dış mekan dijital baskısı ve iç mekan dijital baskısı olmak üzere ikiye ayrılır.

Dış ve İç Mekan Baskıları Nelerdir?

Dış mekan baskıları, olumsuz hava koşullarına karşı daha dayanıklı olması için üretilen, özel baskılardır. Araç kaplamaları, dış cephe kaplamaları, broşür ve afişler dış mekan baskılarıdır. Dış mekan baskılarında, araç kaplama ve foreks baskı sıklıkla tercih edilen baskılardandır. Markanız için yapacağınız dış mekan baskılarında, dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri, baskı için kullanılan makineler ve baskıların kalitesidir. Boran Reklam, ileri teknoloji baskı makinaları ve deneyimli ekibi ile dijital baskı alanına öne çıkan firmalar arasında yer alır.

İç mekan baskıları ise dış mekan baskıları ile aynı özelliklere sahiptir. Hava şartlarına karşı dayanıklı değildirler. Mağaza dekorasyonlarında ve vitrinlerde iç mekan baskılarını tercih edebilirsiniz.

Araç kaplama, dış mekan baskılarında reklamı daha çok kişiye ulaşmasını sağlayan baskılardan biridir. Markanıza dair reklam tasarımlarınızı, araçlarınıza kaplatmanız, marka reklamınızı daha çok kişiye ulaştırmayı sağlar.

Foreks baskı reklam için, en çok tercih edilen reklam araçları arasında yer alır. Boran Reklam foreks baskı için, UV makinelerini kullanmaktadır. Geçmişte foreks baskıları için kullanılan slovent makinelerin, insan sağlığına birçok zararı bulunmaktadır. Özellikle kapalı alanlarda slovent makinelerinden çıkan reklam ürünlerinin kullanımı yasaktır.

Boran Reklam

Boran reklam, 1994 yılına kurulan ve dijital baskı alanında öne çıkan bir reklam şirketidir. Baskı için yüksek teknolojili baskı makineleri ve deneyimli kadrosu ile reklam alanında birçok hizmeti bulunmaktadır. Sektörde öne çıkan ve bilinen birçok marka ile projeler yürütmüş Boran Reklam ile sizde markanızı bir adım öne taşıyabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim