Güzel bir göğüs yapısına sahip olmayı hangi kadın istemez? Dolgun göğüsler, kadınsı hatlar birçok kadının kendini çok daha güzel hissetmesini sağlar. İstediği kıyafeti özgürce giyebilmek, beğendiği dekolteyi verebilmek şüphesiz ki kadınlara kendini özgüvenli hissettirir. Hele bir de gözler üzerinize çevrildiyse ve girdiğiniz ortamın yıldızı olursanız bunun keyfi paha biçilemez…

Ama tabi ne yazık ki hepimiz doğuştan hayal ettiğimiz göğüs yapısına sahip değiliz. Ancak, meme büyütme ameliyatları bizi hayallerimize kavuşturacak güce sahip. Böyle bir fırsat varken, neden değerlendirmeyesiniz?

Bu noktada size en önemli tavsiyemiz, meme büyütme ameliyatı için kesinlikle yeterli bilgi, donanım ve tecrübe sahibi bir doktora başvurmanız. Sayısız ameliyat gerçekleştirmiş olan Op. Dr. Leyla Arvas, meme büyütme estetiği hakkında faydalı olacak bilgileri paylaştı…

“Meme büyütme ameliyatı, daha büyük ve dolgun göğüslere sahip olmak isteyen her kadını mutlu ediyor”

Daha büyük ve dolgun göğüsleri olmasını arzu eden, mevcuttaki göğüs ölçülerinden memnuniyetsizlik duyan kadınlar tarafından meme büyütme estetiğinin oldukça tercih edildiği bilgisini veren Op. Dr. Leyla Arvas, estetik ameliyatların gerçekleştirilmesine yarayan teknolojinin son zamanlarda ileri boyutlara ulaştığının bilgisini verdi. Bu gelişmelerin, hastanın konforuna da olumlu etkileri olduğunu söyleyen Arvas, son zamanlarda meme büyütme estetiğine olan ilgilinin bir hayli arttığına da dikkat çekti.

Özellikle yaz aylarının da yaklaşmasıyla dekolteli kıyafetler, deniz ve havuz kenarlarında giyilen mayo ya da bikinilerin vücuda yakışması endişesi de bizleri sarıyor. Yaza doğru spor ve diyet tarzı aksiyonları alsak da göğüs büyüklüğü gibi fiziksel yapımızdaki bazı şeyleri bu gibi aktivitelerle değiştiremiyoruz. Peki, göğüs büyüklüğünden memnun olmadığınız ve yaz gelmeden bir an evvel meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdiğinizi varsayalım. Nasıl olacak bu meme büyütme operasyonu?

Meme büyütme için farklı yöntemler olsa en önerilen yöntem silikon yerleştirme

Op. Dr. Leyla Arvas, meme büyütmede özellikle iki yöntemin gündemde olduğunu söylüyor. Bunlardan ilkinin yağ enjeksiyonu olduğunu belirten Arvas, zaman içerisinde enjekte edilen yağların farklı faktörlere bağlı olarak eriyebileceğini ve bu yöntemin sürekli tekrarlanması gereken operasyonlar gerektirdiğini söylerken, en çok önerdiği yöntemin silikon yerleştirme olduğunu belirtiyor.

Op. Dr. Leyla Arvas, silikon ile meme büyütme ameliyatlarından sonra olağan dışı durumlar haricinde bu ameliyat sonuçlarının ömürlük olduğunun altını çiziyor ve sözlerine ekliyor: “Meme büyütme ameliyatında, hastanın fiziksel özellikleri ve beklentileri doğrultusunda belirlediğimiz ölçülerdeki implantları yani daha çok bilinen adıyla içi silikon jelle dolu protezleri göğsün içine yerleştiririz ve istenilen ölçüleri yakalarız. Meme silikonlarını meme ucundan, koltuk altından ya da meme altından girerek yerleştirmek mümkün. Ancak genellikle, eğer hasta ile ilgili istisnai bir durum söz konusu değilse, tercihimiz meme altı bölgesinden 4- 5 cm kadar bir kesi açarak silikonu göğüs içerisinde yerleştirmek oluyor. Bu ameliyat esnasında, meme dokusundan bağımsız bir bölgede çalıştığımız için süt kanalları ya da meme dokusu içerisindeki farklı alanlar da herhangi bir hasar görmüyor. Meme büyütme ameliyatları ortalama 45- 60 dakika arasında sürüyor ve hastane ortamında genel anestezi altında gerçekleştirdiğimiz operasyonlar.

Hem hastanın yaşam boyu konforu tek seferde sağlaması hem de istenilene en yakın sonuçları vermesi açısından silikon ile meme büyütme ameliyatlarının çok başarılı sonuçları oluyor.”

İdeal göğüs ölçüsünü belirleme farklı kriterler söz konusu

Meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdiysek, ilk işimiz nasıl bir görüntü elde etmek istiyoruz diye kendi kendimize düşünmek oluyor. Sonra internette arıyoruz ve göğüs şeklini beğendiğimiz kadınların ekran görüntülerini alıyoruz. Bu fotoğraflarla estetik hekimimizin kapısını çalıyoruz ve beklentimizin bu fotoğraflar olduğunu dile getiriyoruz. Peki, böyle bir şey mümkün mü yani görüp beğendiğimiz bizim için ideal olan mıdır? Op. Dr. Leyla Arvas, göğüs ölçülerini belirlemede bazı kriterlerin olduğu söylüyor ve sözlerini şu şekilde sürdürüyor: “Her hastamızın fiziksel yapısı, beklentileri birbirinden farklı oluyor. Biz ameliyat öncesi ayrıntılı bir muayene yapıyoruz. Bu muayene esnasında hastanın göğüs kafesi genişliği, anatomik yapısı, omuz genişliği, boyunun uzunluğu ya da derisinin elastikiyeti gibi ölçütler değerlendirme sonuçlarımızı doğrudan etkiliyor. Bazı hastalar elde etmek istedikleri görüntüyü bir fotoğrafla gösteriyorlar ve bu görüntünün hastanın fizyolojisine uygunluğunu değerlendiriyoruz. Bazı hastalar ise doğal bir görünüm elde etmek istediklerini söylüyor ve uygunluk kararını bize bırakıyorlar. Kişinin özellikleri kadar beklentileri de bizim için çok önemli ki ameliyat sonunda memnun edici sonuçlar alabilelim. Sonuç olarak yaptığımız tüm değerlendirmeler doğrultusunda hastamızın fiziki özelliklerine ve isteklerine en uygun ölçüye birlikte karar vermiş oluyoruz.”

Meme büyütme ameliyatı sonrası süreç ve göğüslerin tam şeklini alması…

Meme büyütme ameliyatları sonrasında olası komplikasyon riskine karşı bir gece hastanede kalınıyor. Ameliyat sırasında göğüslerde ödem oluşmasını engellemek için takılan drenler, doktorunuzun onayı ile ilk ya da ikinci gün çıkartılıyor. Meme büyütme ameliyatının en ağrılı günleri ilk 3 gün oluyor. Ancak bu süreçte de verilen kuvvetli ağrı kesiciler sayesinde ağrı hissi en aza indirilir.

Ameliyat sonrası dikkat edilmesi ve özen gösterilmesi gereken en önemli konuların başında gelenlerden biri de ameliyatta giydirilmiş özel medikal korsenin en az 1 ay boyunca sürekli ve düzenli kullanımının sağlanması. Bu korse, göğüslerde ödem oluşumunu engellemenin yanı sıra göğüslerin istenilen ve dik bir şekle girmesini sağlamak açısından da son derece kritik. Ameliyatını başarısını etkileyen faktörler arasında yer alıyor.

Meme büyütme ameliyatı sonrası ilk 1 haftanın mutlaka istirahatle geçirilmesi gerekiyor. Bu süre sonunda günlük aktiviteler yapılmaya başlanabilir. Ancak, özellikle kol kaslarını zorlayacak ve aşırı efor gerektiren faaliyetlere başlamak için en az 8 hafta beklemelisiniz. Yüzme, tenis ve fitness gibi sporlarla uğraşıyorsanız yine 8 hafta bu aktivitelere de ara vermelisiniz.

Op. Dr. Leyla Arvas, meme büyütme ameliyatından hemen sonra göğüslerinizde gözle görülür, fark edilebilir oranda değişikliklerin hemen gerçekleştiğini ancak göğüslerin en doğal görünümüne zamanla kavuşacağını söylüyor. Arvas, bu sürenin kişiden kişiye farklılık göstermekle birlikte ortalama 4 ila 6 ay zaman aldığını ancak en nihai sonuçların 1 yıla kadar alındığını belirtiyor.

Ömür boyu istenilen görüntüye sahip olmak için bu süre hiç de uzun sayılmaz. Bu yazımızın sonuna kadar geldiğinize göre, yaz gelmeden meme büyütme ameliyatı ile hayal ettiğiniz görüntüye kavuşmanın çok yakınındasınız. Zaman kaybetmeyin…

Siz de meme büyütme estetiği yaptırmaya karar verdiyseniz ve ihtiyacınıza en uygun yöntem ile hayal ettiğiniz dolgun göğüslere sahip olmak istiyorsanız meme büyütme estetiği ile ilgili detayları öğrenmek ve meme büyütme fiyat bilgisi almak için hemen +90 542 464 74 33 no’yu arayarak Op. Dr. Leyla Arvas’a ulaşın veya www.drleylaarvas.com adresi üzerinden randevunuzu planlayın…

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook:@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

Editör: TE Bilişim