Ordu’nun en kompleks eğlence merkezlerinden olan Oneycenter’da düzenlenen halı saha turnuvası sonuçlandı!

Gökhan GÖKMEN ve Âdem ÇİÇEK tarafından düzenlenen ‘Oneycenter Kış Turnuvası’’ adı altında yapılan halı saha maçlarında 12 takım mücadele etti. 1.5 ay süren turnuva sonucunda harika maçlara imza atan takımlardan Ünye’nin Ahlebuse Giyim Takımı ve Terme’nin İkizler Emlak takımı finale çıktı.

Nefesleri kesen maçta sayısız pozisyon oldu ama takımlar meşin yuvarlağı ağlara gönderemedi ve maç 0-0 sona ererek penaltılara gitti. Seri penaltı atışlarında ise Ahlebuse 7-6 kazanarak turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Turnuvada en az sarı kart gören takım Oneytigers Özkanlar olurken, en centilmen oyuncu Tepe Emlak’dan Vedat Karayel oldu. Rakip ağları 11 defa sarsan Abdulkadir Demirci ise gol kralı oldu.

SN. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık , SN. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı , SN Ünye Spor Kulüp Başkanı Osman Karayiğit ve Çiçek Yapı’nın Sahibi Sn. isa ÇİÇEK  final karşılaşmasını izlemek için protokolde yerlerini aldılar. Önemli konuklar ile harika bir müsabaka penaltı atışlarıyla sonuçlandı. Kazanan ekibe kupalarını takdim eden protokol konukları turnuvaya verdikleri destek ile taraftarları ve futbolcuları memnun etti.

Oneycenter Gelişimini ve Popülaritesini Arttırmaya Devam Ediyor!

Harika bir ekiple yoluna devam eden Gökhan GÖKMEN ve Âdem ÇİÇEK önderliğinde güzel projelere imza atan Oneycenter, Ordu’da en önemli spor ve eğlence kompleksi olma yolunda ilerliyor. Yakında yeni turnuvalar ve özel etkinlerle eğlence kaldığı yerden devam edecek.

️ İletişim Bilgileri

Editör: TE Bilişim