Zarafet, sadakat ve dürüstlüğün taşı olan safir, geçmişten günümüze bağlılığın simgesi olarak görülür. Dünyanın en değerli taşları arasında olan safir, elmastan bile daha nadir bulunan bir madendir. Muhteşem mavi rengi ile her kadının ilgisini çeken asil ve büyülü güzellikteki safire her baktığınızda, farklı bir mavinin derinliğini hissedeceksiniz… Pırlantanın ışıltısı ile birleşen safir, bütün dikkatleri üzerine çekmeye başarır.

Pırlanta Safir Yüzük

Pırlanta yüzük, safir ile bir araya geldiğinde feminen şıklığı ve zarafeti ortaya çıkarır. Doğada bulunan en nadir madenlerden olan safir, dürüstlüğün ve güvenin göstergesi olarak evlilik tekliflerinde tektaş pırlanta yüzüklerden sonra en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Kusursuz bir maviye sahip olan pırlanta safir yüzükler, gözleri üzerine çeviren modeller arasındadır. Her kadının hayallerini süsleyecek güzellikte olan safir yüzük, Prenses Diana’nın bile nişan yüzüğü olmuştur.

Pırlanta safir yüzük modellerimiz, en güzel kesimleri ile zamansız bir güzelliğe sahiptir. Tasarımlarımız sadakati, şıklığı ve huzuru ortaya çıkarmaktadır. Pırlanta safir yüzük modelleri ile modern şıklığı parmaklarınızda taşıyacaksınız!

Pırlanta Safir Kolye ve Küpeler

Doğanın bir mucizesi olan safir, kolye ve küpe modelleri ile göz alıcı bir parlaklığa sahiptir. Farklı modeller ile ön plana çıkan LAL Pırlanta safir kolye ve küpeler, görenleri büyüleyen tasarımlardır. Doğadan gelen güzelliği ile hayranlık uyandırmayı başaran safir, şıklığı ve sadeliği ön plana çıkarır. İhtişamlı ve özel davetlerde giyeceğiniz kombinlerinizde tamamlayıcı bir parça olacaktır. Ayrıca günlük kombinlere de zarif bir şıklık katacaktır. Özel bir hediye olarak sıklıkla tercih edilen pırlanta safir kolye ve küpeler, aynı zamanda aşkın etkileyici bir göstergesidir.

Pırlanta Safir Bileklik

Safir, aadece özel günlerinde değil her zaman ışıl ışıl parlamak isteyen kadınların en çok tercih ettiği değerli taşların başında gelir. Sahip olduğu muhteşem mavi ile büyüleyici bir havaya sahip olan safir hem özel günlerde hem de günlük yaşamda kolayca kullanabileceğiniz nadir taşlardan biridir. Pırlanta safir bileklik ise asil kadınların zarafetini ortaya çıkarır. Özel kesimlerim safir bileklik modellerimiz, şık kombinlerinizin en önemli parçası olacaktır. 

 

 

 

Takviye Edici Gıda Nedir? Takviye Edici Gıda Nedir?

Editör: TE Bilişim