Kurumsal Konya oto ekspertiz markası olan Experix güvencesi ile 2. el araç alım satımlarını güvenle gerçekleştirin. TSE 13805 HYB belgeli merkezlerimizde Garantili ve tam kapsamlı ekspertiz paketleri ile Konya’da oto ekspertiz hizmetlerimizi deneyimleyebilirsiniz.

Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak  ve diğer Konya ilçelerinde bayilerimizle iletişime geçerek randevu alabilir ya da oto ekspertiz paketleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Konya Ekspertiz Hizmetlerimiz

Türkiye’nin her noktasında hizmet verme amacıyla kurulmuş olan Experix Kurumsal Oto Ekspertiz firması olarak sizlere Garantili ve Yol Yardım Paketi hediyeli ekspertiz hizmeti vermekteyiz. Seçeceğiniz oto ekspertiz paketi kapsamında motor performansı, OBD beyin testi, kaporta kontrolü, fren testi ve 300 farklı noktaya ait araç ekspertiz kontrolü yaptırabilirsiniz. Konya’da bulunduğunuz ilçede ya da size yakın Experix Oto Ekspertiz bayilileri üzerinden ekspertiz paketlerimizle ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Konya Oto Ekspertiz Fiyatları

Konya’da Oto ekspertiz hizmeti almak için 4 farklı ekspertiz paketinden birini seçmeniz gerekmektedir. Ekonomik paket, standart paket, profesyonel paket ve elite paket bayiliklerimiz tarafından sunulan seçenekler arasındadır. Konya oto ekspertiz fiyatlarının paketler bakımında birbirinden farklı olmasının nedeni sunulan hizmetin detaylarından kaynaklanmaktadır. Ekonomik pakette temel test ve kontroller yapılırken, Elite paket kapsamında aracınız A’dan Z’ye detaylı bir şekilde incelenmektedir.

Oto Ekspertiz Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Konya’da Oto ekspertiz hizmeti almak için Kurumsal bir çok oto ekspertiz markası ile karşılaşabilirsiniz. Bu markalar arasında köklü bir geçmişe sahip olan Experix ailesi olarak sizlere oto ekspertiz yaptırırken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedelim. TV’de 2. el araçlarda yapılan hilelerle ilgili haberler gerçeği yansıtmakla birlikte, sektörü anlatmakta yetersiz kaldığı dahi söylenebilir. Ağır kusurlu araçların, birleştirmiş araçların ve motor şasi numarası farklı araçların satışının yapılmasını merkezlerimize gelen araçlar vasıtasıyla karşılaşmaktayız. Şimdi risk almamak için oto ekspertiz yaptırırken aşağıdaki prosedürleri uygulamalısınız.

  • Oto ekspertiz yaptırırken, mutlaka kurumsal bir firmadan hizmet aldığınıza emin olmasınız. Zira kurumsal firmalar genellikle yapılabilecek büyük hatalarda müşterilerinin yanında yer almaktadır.
  • Ekspertiz yaptırmış olduğunuz işletmenin TSE 13805 No’lu Hizmet Yeterlilik Belgesine sahip olup olmadığını sorgulamalısınız. Bu belgeye sahip olan tüm firmaların sahip olduğukları makinelerin kalibrasyonu TSE personeli güvencesi ile gerçekleştirilmektedir. Ayrıca verilen hizmet kalitesi azami standartlara sahiptir. Hem Konya’da hem de tüm araç ekspertiz merkezlerimizde hizmet yeterlilik belgesini sahibiz.
  • Oto ekspertiz raporu ile birlikte sizlere garantili hizmet verilmesine dikkat etmelisiniz. Kurumsal oto ekspertiz firmaları tarafından bu garanti sigorta firmaları aracılığı ile verilmektedir. Experix markası olarak Yol Yardımı ve ekspertiz paketlerine göre 15.000 KM’ye kadar Garanti sertifikası sunmaktayız.
  • Mevcut tercihte bulunmuş olduğunuz firmanın ya da bayinin eski olması bu noktada tecrübeli ve iyi olduğu anlamına gelmez. Zira kullanılan ekspertiz cihazlarının en yeni teknoloji sahip olması gerekir. Bu noktada en yeni teknolojiye ve yazılıma sahip olan Experix sektörde öncü konumda yer almaktadır.
  • Günümüzde satın alınmış olan araç modeline göre ekspertiz ücretleri bazı müşterilerimize yüksek gelebilmektedir. Bu noktada ekspertiz fiyatlarını düşürmek amaçlı, hizmet tarafında yapılan eksiklikler meydana gelmektedir. Tercih etmiş olduğunu oto ekspertiz firmalarının motor-mekanik, fren testi, kaporta kontrol, araç altı ve boya kontrol gibi temel testleri yapıp yapmadığını dikkat ediniz.
  • Ekspertiz merkezine gelmeden önce mutlaka araç tramer sorgulamasını SMS ile yapmalısınız. Satıcıya güvenip, tramer kaydı sorgulamadan merkezimize gelip, mağdur olan alıcılarla karşılaşmaktayız.
  • İnternette yer alan şikayet sitelerini ya da yapılan Google yorumlarını incelemeniz, ekspertiz merkezi hakkında ön bilgiye sahip olmanızı sağlayacaktır.
  • Konya’da araç ekspertizi yaptıracaksanız, bu noktada en yakın firmaya gitmek isteyebilirsiniz. Ancak firma yakınlığından ziyade, Kurumsallık ve marka gücünü ön planda tutarak tercihlerinizi yapmanız, sizlere avantaj sağlayacaktır.

Editör: TE Bilişim