Kalkan’da Yapılacak Aktiviteler

Kalkan’a tatile geldiğinizde yalnızca deniz, kum ve güneş olan bir tatil değil de farklı aktiviteler yapmak istiyorsanız bunun için bolca seçeneğiniz var. Yapmanız gereken aralarından listenize ekleyeceğiniz birkaç tanesini seçmek. Bunun için gerekli detayları öğrenip planlarınızı yaparak eğlencenin tadını çıkarmak.

Yamaç Paraşütü

Ekstrem sporları seviyorsanız Kalkan’da yapılacaklar listenize yamaç paraşütünü eklemelisiniz. Eğlenceli ve güvenli olan bu sporu yapmak için profesyonel olmanıza gerek yok. Size eşlik edecek profesyonel bir pilot ile onun talimatlarını yerine getirerek sorunsuz ve güvenli bir şekilde göklerde süzülürken Kalkan kıyılarının muazzam doğa manzarasını bir de yukarıdan izleyebilirsiniz.

Likya Yolu Yürüyüşü

3 bin yıllık eski bir ticaret yolu olan Likya yolu yürümeyi, tarihi ve doğayı severler için çok güzel bir rota oluşturmaktadır. Bir gününüzü böyle bir deneyime ayırmak isteseniz bölgede 3-5 saat arası süren paket turlara katılıp eşsiz manzaralarıyla tertemiz havasıyla harika bir gün geçirebilirsiniz.

Tekne Turları

Ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalar leyleklerle şenlendi Ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalar leyleklerle şenlendi

Özenle hazırlanmış tekne turları ve mavi turlar sizi Kaş-Kalkan’ın en özel koylarına masmavi sularına ve yemyeşil doğasına misafir ediyor. Akdeniz kıyılarını, eşsiz doğal güzelliklerini keşfetmek için tekne turları profesyonel ekiplerce en iyi rotalar belirlenerek yapılıyor. İster kalabalık gruplarla ister özel turlara katılıp dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz.

Tüplü Dalış

Kalkan, tüplü dalış yapmak için Türkiye’nin en güzel noktalarından biridir. Suyun sıcaklığı, tertemiz ve berraklığı, deniz altındaki canlıları size ömür boyu hatırlayacağınız hatıralar bırakacak. Denizin sonsuz maviliğinde görecekleriniz size olağanüstü gelecek. Başka bir dünyaya gitmiş gibi kendinizi de keşfedeceğiniz bir deneyim kazanacaksınız.  

Rafting

Macera, adrenalin, heyecan ve eğlence arıyorsanız rafting tam size göre bir eğlencedir. Kendinizi tanıyacağınız, sınırlarınızı zorlayıp asla pes etmemeyi öğreneceğiniz soluk soluğa doğanın tadını eğlenerek çıkaracağınız bir macera sizi bekliyor.

Atv ve Safari Turları

Kalkan-Patara arası parkurlarda eğlenceli bir atv turuna katılabilirsiniz ya da safari turlarına katılarak üstü açık jeep üstünde dağ köylerini ve muhteşem Toros Dağlarını, dereleri ve orman yollarını aralarda yeme içme molaları vererek harika bir doğa keşfine çıkabilirsiniz.

Kalkan’da Nerede Kalmalıyım?

Kalkan kiralık villa ile nerede konaklayacağınızı belirlemek çok kolaydır. Ev konforunda, modern ve şık villalar her ihtiyacınıza göre tasarlanmıştır. Bütün bu yorucu ama bir o kadar güzel aktiviteden sonra dinlenmek için birbirinden güzel ve çeşitli villa tipini bulabileceğiniz Villa Reyonu herkesin bütçesine uygun cazip fiyat avantajları ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Editör: TE Bilişim