Habertürk Hakkında

Habertürk Canlı, Ulusal çapta yayın yapan Ciner Grubu'na bağlı haber kanalıdır. Kanalın kurucusu Ufuk Güldemir olup 1999 yılından beri aralıksız yayınını devam ettirmektedir. HD ve SD yayın olmak üzere 2 farklı frekanstan yayın yapmakta olan haber kanallı, Türksat 4A ve 3A uydularının yanısıra kablo TV üzerinden takip edilebilmektedir. Kanalda, Haber Denince Habertürk sloganı ile birlikte günümüzde birçok izlenen programlar yer almaktadır. Örneğin; Fatih Altaylı ile Teke Tek, Enine Boyuna ve Öteki Gündem programları uzun süredir en çok izlenen programlardır. Canlı TV sitemiz üzerinde, cepten ve mobil görevi gören tabletlerden kesintisiz olarak yayına HD kalitesinde ulaşabilirsiniz.

Habertürk kanalının Ciner grubuna bağlı olan diğer kardeş kanalları içinde; ekonomi gündemi ve piyasalardaki son durumu takip edebileceğiniz ve bununla birlikte kaliteli yarışma programlarını içeren Bloomberg HT kanalı, birçok spor aktivitesinin, yarışmalarının gün boyunca aralıksız olarak yayınlandığı HT 7/24 Spor kanalı ve başlıca izlenen kanallardan Show TV, Show Türk ve Showmax kanalları yer almaktadır ve sitemizden kesintisiz canlı olarak HD kalitesinde izleyebilirsiniz.

Beyaz TV Hakkında

2010 yılında kurulan Beyaz TV Canlı, Ankara merkezli olup eski Ses TV'nin yerine açılmıştır. HD ve SD olmak üzere 2 farklı yayını olan Beyaz TV'nin sahibi ise Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'tir. Türksat 4A, Filbox, Digitürk, D-Smart, Kablo TV ve Teledünya üzerinden izlenebilen kanal, genellikle sabah saatlerinde magazin, öğle vakti film ve akşam ise haber ve çeşitli spor programları ile yayın akışını doldurmaktadır.

Beyaz TV HD, reytingleri genellikle spor programları ile toplamaktadır. Beyaz Futbol ile izleyicileri ekran karşısına toplayıp, maç özeti bile vermeden eğlenceli kadrosuyla hareketli bir şekilde programı bitirmektedir. Ertem Şener'in önderlik edip sunduğu Beyaz Futbol'a, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz yorumlarıyla katılmaktadır. Pazar gecelerinin değişmezi olan programı kesintisiz olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Canlı Tv izle: https://www.canlitv.me/

Editör: TE Bilişim