Şehir hayatının karmaşasından bıkanların huzur bulduğu adres Fethiye, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Ziyaretçilerini hayran bırakan Ölüdeniz başta olmak üzere birbirinden güzel kumsalları ile tatil mekanları arasında öne çıkar. Deniz ve güneşin tadını çıkarmak, doğada dinlenmek ve görülmeye değer manzaralarına şahit olmak isteyenler Bilet Dükkanı üzerinden çeşitli konseptlerde otel ayarlayarak tatilin keyfini çıkarabilir.

Tatili ev rahatlığına geçirmek isteyenler Fethiye apart otel, her şeyin dört dörtlük hazırlanmasını isteyenler Fethiye 5 yıldızlı oteller, ekonomik olmasını tercih edenler Fethiye butik otelleri, her yere kolayca ulaşım sağlamayı önemseyenler Fethiye merkez otelleri ve sabah deniz manzarasıyla uyanmak isteyenler ise Fethiye otelleri denize sıfır tercih edebilir.

Doğa güzelliklerinin yanında çok tarihi esere de ev sahipliği yapan Fethiye her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlar.

Fethiye Otel Fiyatları

Tatil planının ilk adımı Fethiye otelleri bakmakla başlar. Her bütçeye uygun otellerin bulunduğu Bilet Dükkanı üzerinden isteğe ve ihtiyacınıza özel rezervasyonları anında yapabilirsiniz. Fethiye otel fiyatları; tarihe, sezon yoğunluğuna, tatilin süresine göre farklılık gösterir.

Fethiye butik otelleri genele göre daha uygun fiyatlı olurken Fethiye muhafazakar otel seçenekleri gibi özel hizmetlerin bulunduğu oteller ekstra ücret içerebilir.

50. Yıl dönümlerini birlikte kutladılar 50. Yıl dönümlerini birlikte kutladılar

Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler genelde yaz sezonunu tercih ederken Fethiye otelleri denize sıfır olmasına dikkat eder. Seyahat planı önceden belli olanların erken rezervasyon yapması daha uygun fiyatlar ve geniş oda seçenekleri imkanı sunar. Akdeniz iklimini sonuna kadar iliklerinde hissetmek ve her köşesini adımlamak isteyenler ise Fethiye apart otel tutarak zamanını kendine göre ayarlayabilir.

Fethiye Ölüdeniz Otelleri

Mavinin her tonuna şahit olacağınız Ölüdeniz kumsalı yüzde 82 oyla 2006 yılında dünyanın en güzel kumsalı seçilmiştir. Her yıl hem Türkiye’den hem dünyadan çok sayıda misafir ağırlar. Çok sayıda otel seçeneği istek ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlama yapabilirsiniz. Ölüdeniz plajı 2 bölümden oluşur. Denize doğru bakıldığında solda kalan kısım Belcekız kumsalı olarak bilinir. Diğer kısım ise Ölüdeniz olarak bilinen lagun bölgesidir. Fethiye’nin en rüzgarlı ve fırtınalı günlerinde dahi Ölüdeniz son derece sakindir.

Yaz sezonu Akdeniz iklimine bağlı olarak uzun sürmesinden dolayı Fethiye otelleri aylar boyunca ziyaretçilerine hizmet verir.  Yaz aylarında hava sıcaklığı 40 C dereceye kadar yükselir, ancak ortalama sıcaklık 35-37 C derece arasında geçer. Kışlar serindir ama soğuk değildir. Bu nedenle kış aylarında da denize girmeyi tercih etmeseniz bile Fethiye merkez otelleri ya da Fethiye butik otelleri tercih ederek kafa dinleyebilir ve yamaç paraşütü, dağ yürüyüşü, tandem uçuş gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Fethiye otellerine https://www.biletdukkani.com/fethiye-otelleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim