Saçlarınızı düz ya da kıvırcık yapmaktan sıkıldıysanız ve farklı modeller arıyorsanız size daha doğal bir görünüm sunacak wag maşası çeşitlerinden yardım alabilirsiniz. Son dönemlerin en sevilen kişisel saç bakım aletlerinden biri olan bu maşalar saçın sadece uçlarında ya da tamamında kullanılabilir. Fransız dalgalı saç modelleri olarak da bilinen bu modeller bu özel maşa ile 10 dakikada yapılabilir. Su dalgasının özel bir şekli olan wag dalgaları daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır. En yeni teknolojilerden biri olan wag maşalar farklı tasarımıyla saçınıza özgün bir model kazandıracaktır.

Wag Maşası Nasıl Kullanılır?

Wag maşa ile saç modelleri yaparken ilk kullanımda biraz zorluk çekebilirsiniz. Standart yapıdan farklı tasarlandığı için başlangıçta acemilik olsa da zamanla eliniz alışacak ve saçlarınıza kolayca şekil vereceksiniz. Hızlı ve kusursuz sonuçlar almak için öncelikle maşanızı kaliteli bir markadan tercih etmelisiniz. Kalitesi düşük olan modeller saçınızda iz bırakabileceğinden bunlara karşı dikkatli olmalısınız. Pek çok kişi tercihini Arzum wag maşası çeşitlerinden yana yaparak doğal görünümlü ve dolgun buklelere kavuşabilmektedir.

Bu ürünleri kullanırken saçınızın diplerinden uçlarına doğru adım adım ilerlemelisiniz. Yoğunluğa göre saçınızdan orta kalınlıkta bir tutam alarak maşaya düzgünce yerleştirmeli ve birkaç saniye beklemelisiniz. Çoğunlukla dalgalı modeller saçın tamamına uygulansa da isterseniz daha pratik olması için kalın uçlu wag maşa ile yalnızca saçınızın uçlarına dalgalı görünüm verebilirsiniz.

Arzum Wag Maşası Kaç Mm?

Saç maşaları kalınlıklarına göre kendi içerisinde çeşitlere ayrılır. Maşanın kalınlığı arttıkça yaptığınız dalgalar daha doğal bir görünüme sahip olacaktır. Eğer maşa inceyse saçlarınızda kıvırcık bir görünüm oluşacaktır. Bu tür saç modelleri genellikle daha özel günler ve davetler için tercih edilir. Su dalgası (wag) yaparken kalın uçlu olanlar günümüzde daha fazla kullanılır. Özellikle wag maşası çeşitlerinde birden fazla metal uç olduğundan kalınlık seçiminde daha dikkatli olmak gerekir. En çok tercih edilen modeller için kalınlık 16 mm olarak bilinir. Orta kalınlık olarak tabir edilen bu çap ölçüsü ile bukleleriniz daha belirgin olacaktır.

Arzum Wag Maşası Nasıl Kullanılır?

Arzum wag maşası çeşitlerinin kullanımı oldukça pratiktir. Seramik kaplama plakalar ısının saçınıza eşit şekilde dağılmasını sağlar. MCH teknolojisinin olması sayesinde saçlarınız ultra hızlı ısınır ve böylece saçlarınıza kısa sürede dalga görünümü verebilirsiniz. Saçınızda maşayı ne kadar süre bekleteceğinizi akıllı zamanlayıcı ile ayarlayabilirsiniz. Bu sayede saçlarınızı gereksiz ısıdan koruyacak ve yıpranmasına engel olacaksınız.

Editör: TE Bilişim