Facebook video indirme programı her gün binlerce kullanıcının yaptığı aramalar arasında yer alıyor. Bunun sebebi ise Facebook'un sunduğu devasa içerik dünyasından kaynaklanıyor. Dev sosyal medya platformu geçtiğimiz yıllarda kritik düzeyde kullanıcı kaybetti. Buna rağmen aylık yüz milyonlarca kullanıcıyı ağırlayan sosyal medya ağı içerik akışını genişletmeye de devam ediyor.

Günümüzde yüz binlerce kişi anlık olarak sayısız resim ve video paylaşıyor. Bu videolar kimi zaman eğlenceli film kesitleri, leziz yemek tarifleri ve komik klipler olabiliyor. Dolayısıyla kullanıcıların büyük bir kısmı bu videoları cihazlarına kaydetmek istiyor. Bu her ne kadar doğal bir talep olsa da Facebook video indirme işlemine izin vermiyor.

İşte bu noktada geçtiğimiz yıllarda milyonlarca kullanıcının beğenisini kazanmış Snaptube devreye giriyor.

Bölüm 1: Snaptube Facebook Video İndirici ile Sınırlar Kalkıyor

İnternet üzerindeki en başarılı film indir mobil uygulaması olan Snaptube Facebook için harika bir video indirici. Program sayesinde sosyal medya platformunda gördüğünüz ve sevdiğiniz içerikleri kaydetmeniz mümkün. Üstelik bu hesabınıza kaydetmeniz anlamına gelmiyor. Çünkü Snaptube hoşunuza giden videoları doğrudan telefonunuza, tabletinize ya da bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor.

Snaptube harika bir yazılım olarak sayısız internet kullanıcısının kritik bir dostu olmayı başardı. Başarılı program hızlı, güvenli ve reklamsız yapısıyla öne çıkıyor. Dolayısıyla Facebook videolarını telefona indirme işleminde hiç zaman kaybetmiyorsunuz.

Bölüm 2: Facebook Video İndirme Programının Eşsiz Özellikleri

Hızlı yapısıyla saniyeler içerisinde Facebook videoları indirmek için en iyi adresiniz Snaptube. Fakat hızı ve reklamsız yapısıyla öne çıkan Snaptube'un geniş özellik listesinde başka neler yer alıyor? 

1- Reklamlardan arındırılmış bir kullanıcı deneyimi.

Snaptube pek çok rakip uygulamanın aksine tamamen reklamsız bir deneyim vadeder. Videoları indirmek ya da uygulama içinde aratmak için herhangi bir reklam izlemenize gerek kalmaz. 

2- İlk aşamadan son aşamaya dek ücretsiz hizmet.

Snaptube Facebook video indirici platformdaki videoları indirirken ödeme talep etmez. İlk adımdan son adıma kadar ücretsiz olarak çalışır.

3- Yılları aşan deneyim, tamamen güvenilir hizmet 

Snaptube geçtiğimiz yıllarda devasa bir kullanıcı kitlesi oluşturdu. Başarılı Facebook video indirici oluşturduğu imajını ise tamamen güvenilir yapısına borçlu. Dolayısıyla Snaptube ile Facebook'ta video indirirken güvenlik şüpheleri taşımanıza gerek yok.

4 - Sınırsız video indirme fırsatı

Snaptube ile video indirmede hiçbir şekilde sınır konmuyor. Dilediğiniz kadar indirme işlemini yapabilirsiniz. Mesela, film indirme sitesi ve müzik indirme sitesinden video ve müziklerin bağlantısını kopyalayarak indirebilirsiniz.

5 - Çeşitli format ve çözünürlük seçenekleri

Snaptube'da farklı çözünürlüklerin yanı sıra farklı video formatları da yer alıyor. Dilediğiniz medya formatını seçerek projenize en uygun olan halini indirebilirsiniz.

Bölüm 3: Facebook'tan Nasıl Video İndirilir? - Snaptube Kullanım Rehberi

Yazımızın bu noktasında Snaptube'u kullanarak Facebook üzerinden nasıl video indirebileceğinize değindik. Dilediğiniz kadar video indirmek için öncelikle Snaptube APK kurulumunu gerçekleştirmeniz gerekiyor.

1. Snaptube APK dosyasını indirin ve telefonunuzdaki gerekli ayarları tamamlayın.

2. Telefonunuzun Ayarlar penceresini açın. Kurulum esnasında problem yaşamamak için farklı kaynaklardan yükleme yapmaya izin ver seçeneğini işaretleyin.

3. Snaptube internet sitesi üzerinden Snaptube APK dosyasını indirin.

4. İnen APK dosyasının kurulumunu tamamlayın.

5. İndirmek istediğiniz video bağlantısını kopyalayın ve Snaptube’da aratın.

metin içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

6. Format ve çözünürlük seçtikten sonra indirmeyi başlatın.

Bölüm 4: Sık Sorulan Sorular

Facebook video indirici hakkında pek çok merak edilen nokta var. Uygulamaya dair en çok sorulan soruları sizler için listeledik.

Hangi çözünürlüklerde video indirebilirim?

Facebook'tan video indirme uygulaması Snaptube ile 360p, 720p, 1080p, 2K ve 4K çözünürlüklerinde içerik indirebilirsiniz.

Facebook'tan indirdiğim videoları nasıl izleyeceğim?

Yukarıdaki adımları takip ederek indirmiş olduğunuz videoyu telefonunuzun galerisinde bulabilirsiniz. Bnunla beraber dosya yöneticisi ile ulaşabileceğiniz indirilenler klasörüne de göz atabilirsiniz.

Sonuç

Sonuç olarak Snaptube düzenli olarak kullanacağınız bir video indirme programı olarak rutininizde yer alacak. Sevilen program sayesinde sizde dijital yolculuğunuza harika bir ekleme yapabilirsiniz. Hızlı, güvenilir ve tamamen ücretsiz Snaptube sayesinde indirmiş olduğunuz videoları izlemek için internet bağlantısına gerek yok. Videolar doğrudan telefon hafızasına kaydedilecek. 

Dolayısıyla aktif olarak internet ağına bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Bununla beraber mobil veri kullanma zorunluluğu da bulunmuyor. Çünkü Snaptube ile Facebook’taki en iyi videolar silinme riski olmadan telefonunuzda kalıyor.

Editör: TE Bilişim