Sosyal medya platformlarında yer alan bireysel ya da kurumsal sayfaların ön plana çıkmak için, beğeni, takipçi, izlenme hizmeti aldıkları platforma SMM Panel denir. Smmxy ise, Türkiye’de ilk kurulan SMM panel firmaları arasında yer alıyor. Açılımı Sosyal Medya Bayilik Paneli olan SMM sayesinde daha fazla etkileşim alarak sosyal medya platformunuzu büyütebilirsiniz.

Sosyal Medya Bayilik Paneli

Kullandığınız sosyal medya platformlarının daha fazla etkileşim alabilmesi için Smmxy paneli kullanabilirsiniz. Smmxy paneli ihtiyacınız olan hizmeti en uygun fiyatlar ile size sunuyor.

Sosyal Medya Takipçi Paneli

Teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte günümüzün vazgeçilmeyen parçalarından biri haline gelen sosyal medya, hem eğlence hem de ticari amaçla kullanılıyor. Sosyal medyayı ticari amaçlı kullanmak isteyen sayfaların en çok ihtiyaç duyduğu şey hedef kitleye ulaşabilmesi için takipçi sayısını artırmaktır. Sosyal medya takipçi paneli ile instagram, facebook, twitter, youtube gibi sosyal medya platformlarını için takipçi, yorum, beğeni ve izlenme satın alabilmeniz mümkündür. Böylelikle sayfanızı ön plana çıkarabilirsiniz.

SMMXY Panel Api Sağlayıcı

Kayıtlı olduğunuz SMMXY paneli sayesinde sistem servislerinden çektiğiniz api ile de para kazanmanız mümkündür. Smmxy olarak api çekmek isteyen firmaların iletişim numaraları üzerinden iletişime geçmesi yeterli olacaktır.

Sosyal Medya Takipçi Paneli ile Verilen Hizmetler Nelerdir?

  • İnstagram Takipçi Paneli
  • İnstagram Beğeni Paneli
  • Tik Tok Takipçi Paneli
  • Twitter Takipçi Paneli
  • Twitter Beğeni Paneli
  • SMM Takipçi

SMMXY Panel Nasıl Çalışır?

SMM paneline giriş yaptıktan sonra hizmetlerin olduğu bölümden satın almak istediğiniz hizmeti seçmeniz halinde bakiyenizle ödeme yapmanız gerekir. Bunun için öncelikle bakiye yükleme işlemini yapmanız gerekir. İşlemin ardından istediğiniz hizmeti satın alabilmeniz mümkündür.

SMMXY Panel Bayilik ile İnternetten Para Kazanın

SMMXY paneline bayilik aldığınız takdirde de para kazanabilmeniz mümkündür. Bayi olduktan sonra kendi panelinizden satış yaparak para kazanabilirsiniz. Sahip olduğunuz müşteri potansiyeli sayesinde aylık pasif bir gelir elde edebilirsiniz.

SMMXY Panel Üye Oldum Nasıl Ödeme Yapabilirim?

SMMXY paneline üye olduktan sonra kredi kartı, havale ya da mobil ödeme aracılığı ile ödeme yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim