Avşar Çiftliği, kurulduğu yıldan beri yenilikçi hizmet anlayışıyla hizmet sunan bir markadır. Hem süt ürünleri hem de kırmızı et ve şarküteri ürünlerinin üretimini ve satışını gerçekleştirmektedir. %100 doğal ürünlere sahip olan Avşar Çiftliği, Türkiye’nin pek çok noktasına satışta bulunmakta ve soğuk zincir kargo ile ürünlerin bozulmadan hedef konuma ulaşmasını sağlamaktadır.

Afyon ve çevresine kaliteli hizmet sunmakta olan Avşar Çiftliği’nin ürün yelpazesi bir hayli geniştir. Kendi çiftliğinde büyükbaş hayvan besleyerek bu hayvanların İslami usullere göre kesimini yapmaktadır. Bunun yanı sıra Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini müşterileriyle buluşturmaktadır.

Kırmızı Et ve Şarküteri Ürünlerinde Lezzet

Kırmızı et ve şarküteri ürünlerinde titiz bir üretim oldukça önemlidir. Özellikle işlenmiş gıdalarda hayvanların doğal beslenme süreçlerine müdahale edildiği için hayvan beslenmesi ve bakımında belirlenen prosedürlere uyulması gerekmektedir. Avşar Çiftliği, kendi hijyenik tesislerinde büyükbaş hayvanları besleyerek İslami usullere göre hayvanların kesimini gerçekleştirmektedir.

Sucuk, pastırma, füme et, kuru et, salam, sosis ve kavurma ürün gruplarında pek çok ürün yer almakta ve sizlere sunulmaktadır. Farklı gramajlar halinde satılan ürünleri inceleyebilir, ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin siparişini verebilirsiniz. Kırmızı et ve şarküteri ürünleriyle lezzetlerinizi özel tatlarla harmanlayabilir, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz.

Süt Ürünlerinde Özel Tatlar Sizlerle

avsarciftligi.com kırmızı et ve şarküteri ürünlerinin yanı sıra süt ürünlerinin de üretimini gerçekleştirmektedir. Özellikle Türk mutfağında ayrıcalıklı bir konumda yer alan lokumlar, muhteşem tatlarıyla sizlere sunulmaktadır. Kaymaklı Sultan Lokum, Kahve Çikolatalı Spesiyal Lokum, Klasik Güllü Lokum, Gül Yapraklı Antep Fıstıklı Spesiyal Lokum; farklı lezzetlerle harmanlanan lokum çeşitleridir.

Sizlerle buluşan lezzetleri inceleyerek istediğiniz ürünleri güvenilir ödeme seçenekleri üzerinden satın alabilirsiniz. Avşar Çiftliği, soğuk zincir kargo yöntemini benimsemektedir. Böylelikle ürünlerin Türkiye’nin pek çok noktasına bozulmadan ulaşmasını sağlamaktadır.

Ürünlerin her biri 96 saat dayanabilen kargo paketleriyle gönderildiği için uzun süreli kargolarda herhangi bir sorun yaşanmaz. Ayrıca özel gıda vakumlu kargo kullanılmaktadır. Ürünler satın alındıktan sonra aynı gün kargoya teslim edildiği için müşteriler, uzun süre kargo beklemez ve istedikleri ürünlere kısa süre içerisinde sahip olabilir.

Editör: TE Bilişim