Coolermed, yeni nesil kan saklama dolapları üreten bir markadır. Kan ünitelerinin ideal sıcaklık ayarında uzun süre muhafazası için teknolojik kan saklama dolaplarının üretimini ve satışını gerçekleştiren Coolermed, dikkat çeken markalar arasında yer alıyor.

Kan muhafazasında belirlenen kriterlere uyum sağlanması oldukça önemlidir. Çünkü kan, çeşitli durumlarda hayati öneme sahiptir. Bu nedenle kan ünitelerinin ideal sıcaklıkta muhafaza edilmesi gerekir. Kan saklama dolapları ideal sıcaklıkları oluştururken kan hücrelerinin hareket ve fonksiyonlarında da meydana gelebilecek bozulmaları önlüyor.

Kan Ünitelerini Teknolojik Kan Dolaplarında Muhafaza Edin

Coolermed, birbirinden farklı özelliklere sahip kan saklama dolapları üretimini gerçekleştirmektedir. Laboratuvar, hastane, klinik gibi ortamlarda kan ünitelerinin muhafazası için üretilen kan saklama dolapları, sahip olduğu özellikler sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor. Dolaplar üzerinde yer alan dijital ekranlar ile dolapların ısı ayarı ve açıp kapatma işlemleri efektif bir şekilde yapılabiliyor.

Dolaplarda yer alan sensör aracılığıyla ondalıklı ısı takibi de kolaylıkla yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra kullanıcı set değerleri kayıt altına alınabilmekte olup bu durum verilere ulaşımı kolaylaştırmaktadır.

Kan saklama dolaplarının özelliklerinden bir diğeri de dolaplara wi-fi ile uzaktan erişim sağlanabilmesidir. Coolermed tasarımıyla sizlerle buluşan her bir kan saklama dolabı, kan ünitelerinin uzun süre sorunsuz bir şekilde saklanmasını mümkün kılmaktadır.

Farklı Hacimlerde Birbirinden Özel Kan Saklama Dolapları

Kan saklama dolaplarının hacimleri, aynı anda kaç adet kan torbası saklanabileceğini de belirlemektedir. Coolermed, geniş hacimli kan saklama dolaplarının üretimini gerçekleştirmektedir. 225, 352, 600 ve 685 litrelik dolap seçenekleri, sağlık kurumlarında bu tür dolapların efektif bir şekilde kullanılabilmesini mümkün kılıyor.

Ayrıca her bir kan saklama dolabı, kilitli kapıları sayesinde izni olmayan kişilerin kan ünitelerine erişimini engelliyor. Ayrıca cam panelden oluşan kapılar, dolap içerisinde yer alan kan ünitelerinin dışarıdan görülmesini sağlıyor. Üretim aşamasında kaliteli malzemelerin kullanılması ile sağlam, dış darbelere karşı dayanıklı ürünlerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Kan ünitelerini muhafaza etmek için Coolermed tarafından titizlikle üretilen kan saklama dolaplarını tercih etmeniz mümkün. Böylelikle kan ünitelerinin ideal sıcaklıklarda, bozulmadan saklanmasını mümkün kılabilir, hayati öneme sahip kan ünitelerini ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim