Ayrıcalıklı pırlanta tasarımlarının özel koleksiyonlara taşıyan Emel Pırlanta, sevginin en saf halini düşük maliyetlerle sunuyor. 1989’dan beri elmasa şekil vererek pırlantanın kusursuzluğuna anlam katan Emel Pırlanta; bileklikten kolyeye, yüzükten küpeye kadar kadınların vazgeçilmezi olan tüm aksesuarlara pırlantanın kusursuzluğunu taşıyor. Özel olarak tasarlanan seçkin modeller, sevdiklerinize anlam dolu hediyeler vermeniz için son derece iddialı bir tercih olacaktır. Pırlanta harf kolye gibi seçenekleri hediye olarak tercih edebilirsiniz. Özel koleksiyonlarda yer alan eşsiz tasarımlarla elmasın pırlantaya uzanan serüvenini sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Emel Pırlanta Ayrıcalıklarıyla Pırlanta Setler

Emel Pırlata koleksiyonları içerisinde birçok seçkin model ve tasarım bulunuyor. Pırlanta set ürünleriyle pırlantanın zarafet dolu anlamını yaşamınıza taşıyabilir ve özel tasarımların özgünlüğüne tarzınızda yer vererek aksesuarlarla kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pırlanta set koleksiyonu içerisinde birbirinden iddialı tasarımlar yer alıyor. Zümrüt, safir ve yakut gibi değerli taşların muhteşem estetiğini aksesuarlara taşıyan pırlanta set ürünleri, rengarenk bir görünüm elde ederken değerli taşların özel anlamını en efektif şekilde hissetmenizi sağlayacak!

Asalet ve Zarafet Dolu Zümrüt Işıltısını Hissedin

Yeşilin en güzel ve estetik tonuna ev sahipliği yapan zümrüt, sevdiklerinize verdiğiniz değeri hissettirmenin en seçkin yöntemlerinden biridir. Pırlanta ve zümrüdün birlikteliğiyle tasarlanan sıra dışı bileklik modelleriyle özel anlara değer katabilir, sevginizi kaliteyle yansıtabilirsiniz.

Modern, iddialı, kreatif ve her şart altında asalet dolu bir tarz geliştirmeniz için de son derece ideal aksesuarlardan olan zümrüt bileklikler, diğer takılarla da mükemmel uyum kurar. Estetiği, doğanın en ihtişamlı değerli taşlarıyla yansıtabileceğiniz ayrıcalıklı zümrüt bileklik modellerine Emel Pırlanta garantisiyle sahip olabilirsiniz.

Tutkuyla Tasarlanan Pırlanta Tektaş Yüzükler 

Emel Pırlanta, elmasın pırlantaya uzanan kreatif serüvenine tutkuyla bağlıdır. Tutkuyla tasarladığı aşkın ve sevginin en özel hali olan tektaş yüzük modellerini modern detaylarla sunan Emel Pırlanta, mutluluğa uzanan yolculuğunuzun ilk anına anlam katıyor.

Emel Pırlanta’nın seçkin tasarımlardan oluşan tektaş pırlanta yüzük koleksiyonuyla, sevginize değer ve anlam katabilirsiniz. Ömür boyu size eşlik edecek mücevherinizle pırlantanın en saf ve kusursuz hali olan tektaşla tarzınızı ışıltıyla renklendirebilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim