Herkesin yaz tatilinden beklentisi farklıdır. İnsanlar; güzel bir yaz tatili geçirmek adına arayışlara girerler. Bilhassa çocuklu ailelerin ihtiyaçları daha fazladır. Çocuk dostu oteller sayesinde sorunsuz bir tatil yapmak mümkün hale gelir. Bu tür otellerde mutlaka olması gereken detayların başında aquapark gelir. Tatil sırasında çocuklarıyla beraber eğlenmek ve dinlenmek isteyenler; aquapark otelleri arayışlarına girerler. Yazımız sayesinde Türkiye’deki en iyi aquapark otelleri hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Kadınların Vazgeçilmezi Çantalar Kadınların Vazgeçilmezi Çantalar

En İyi Aquapark Otelleri

Her şeyden önce, aquapark nedir sorusuna cevap verelim! Aquapark; havuz odaklı bir eğlence alanıdır. İnsanlar; doğrudan havuza girebildikleri gibi kaydıraklardan atlayarak da havuza girme şansını elde ederler. Buna ek olarak, bu tür ortamlarda havuza girmenin dışında farklı alternatiflere de yer verilir. Bilhassa başta restoranlar olmak üzere yemek yemeye müsait çok sayıda yer vardır. Aquapark otelleri; havuzda çok sayıda insanın olduğu günlerde hamburger menü veya farklı bir ödülün verildiği yarışlar da düzenler.

Takdir edersiniz ki, başta Antalya olmak üzere Akdeniz Bölgesi’nde çok sayıda kaliteli otel bulunuyor. O otellerin birçoğu aquapark otelleri olarak da tanımlanabilir. Ela Excellence Resort Belek; bahsettiğimiz oteller arasında yer alır. Belek sınırları içerisinde yer alan bu otel; 183 farklı odaya sahiptir. Dört açık yüzme havuzunun yanı sıra ısıtmalı kapalı yüzme havuzları ve altı yaşından küçük çocuklara özel havuzu da bulunur. Otelin su sporları merkezi sayesinde çok sayıda sporu sorunsuz bir şekilde yapmak mümkün hale gelir.

En iyi aquapark otelleri listesinde olmayı hak eden bir diğer otel ise Susesi Luxury Resort’tur. 554 sigara içilmeyen odasının yanı sıra tatil villaları da mevcuttur. Birden çok açık ve kapalı yüzme havuzu vardır. Ayrıca, çocukların eğlenmesine müsait su parkına da ev sahipliği yapar. Muratpaşa sınırları içerisinde yer alan Swandor Hotels Resort Topkapı Palace; eşsiz manzarasının yanı sıra harika bir aquapark oteli oluşuyla da dikkat çeker. Ücretsiz su parkı, yetişkin ve çocuklara özel havuzları derken eğlencenin bir numaralı adresi olduğunu ispat eder.

 Türkiye’nin En İyi Aquapark Otelleri

  • Katrancı Park Hotel: Fethiye sınırları içerisinde yer alan bu otelin eşsiz manzarasına hayran kalacaksınız. Kadınlara, çocuklara ve erkeklere özel yüzme havuzuna sahiptir. Su kaydırağı gibi eşsiz bir aktiviteyi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek isteyenlere hitap eder.
  • Limak Limra Hotel Resort: Antalya sınırları içerisinde yer alan bu otelde tabiri caizse yok yok! Bilhassa aileler için çok uygun bir otel olduğunu söylemek gerekir. Dört açık havuzu, bir kapalı havuzu ve altı su kaydırağı ile dikkat çeker.
  • The Lumos Deluxe: Lüks aquapark otelleri arasında bulunur. Bünyesinde iki açık havuz, bir kapalı havuz ve bir de su kaydırağı barındırır.

Editör: TE Bilişim