Araç kiralama hizmetleri Türkiye genelinde her lokasyonda gerçekleştirilen bir hizmettir. Bu hizmetten yararlanabilmek için belirli başlı kuralların yerine getirilmesi gerekmektedir. Kiralama hizmeti hem bireysel hem de kurumsal olarak gerçekleştirilebilir. Ankara AŞTİ araç kiralama hizmeti şehirlerarası yolculuk yapmış kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 7/24 hazır bulundurulmaktadır.

Kiralama hizmetlerinden yararlanabilmek için belirli prosedürleri yerine getirmek daha güvenli ve konforlu araç sahibi olabilmek adına önemlidir. Tüm bu işlemlerin gerçekleştirilebilmesi için gerekli olan şartların yerine gelmesi yeterli olmaktadır.

Kurumsal ve Bireysel Kiralama Hizmetleri

Kurumsal firmalar araç satın almak yerine araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak birçok çalışanını da memnun etmektedir. Filo araç kiralama olarak adlandırılan bu işlem aynı zamanda daha uygun fiyatlı olacak şekilde tasarlanmış bir politikaya sahiptir. Kısa vadeli ya da uzun vadede kiralama işlemlerini sağlayan Ankara otogar araç kiralama firması tüm işlemler için uygun fiyatlı şekilde çalışmalarını da sürdürmüştür.

Şoförlü Araç İsteklerinin Karşılanması   

Günün her saati çalışan müşteri hizmetleri ile birlikte randevu oluşturarak şoförlü ya da şoförsüz olarak araç temini en gerçekleştirilebilir. Şoförlü olarak araç kiralamak isteyen kişiler genellikle VIP transfer adı altında bu işlemlerini sürülür. Tüm bu hizmetler kişi sayısına bağlı olacak şekilde Vito ya da panelvan araçlar ile birlikte sağlanır.

AŞTİ oto kiralama firması günün her saati çalışır. Bu nedenle kolaylıkla randevu oluşturmak mümkün olur. Ankara otogar araç kiralama hizmeti günlük olarak kiralama yapılacak ise belirli bir kilometre sınırını koyulur. Günlük 250 kilometre ile 300 kilometre arasında belirli bir sınır uygulanarak kiralama işlemleri sağlanmaktadır. Fakat kurumsal firmalara ticari olarak yapılan uzun vadeli kiralama hizmetlerinde herhangi bir kilometre sınırı yoktur. Bu işlem sayesinde firmalar dilediğince araçları kullanabilir.

Sıfır ve İkinci El Araç Kiralama Hizmetleri

Kurumsal kiralamalarda şirketlere sıfır araçlar temin edilir. Yıllık kiralama işlemlerinde belirli bir kilometreye ulaşması ve bakımlarının gelmesi durumunda araç değişikliği yapılarak farklı yönlendirmeler sağlanmaktadır. Daha çok araç kiralama işlemleri satın almaya oranla masrafsız olduğu için kişiler tarafından tercih edilir.

AŞTİ oto kiralama işlemlerinin faydaları içerisinde herhangi bir ek ücret ödememek, bakımlarının yapılmaması, vergi ödenmemesi ve periyodik olarak muayeneden geçirilmemesi gibi durumlar söz konusudur. Bu işlemlerin hepsi kiralama firması tarafından gerçekleştirilir Bu nedenle günlük ya da haftalık olarak yapılan kiralamalarda bu bedel öncesinden müşteriden talep edilir. Mevcut kiralama bedelinin içine yansıtıldığı için ek bir ücret gibi görünmez.

Kiralama Süresinin Uzatılması İşlemleri

İstenildiği takdirde araç kiralama süresi uzatılabilir. Bu uzatma işlemi için şirkete bilgi verilerek ek ödeme yapılması gerekmektedir. Bu ödemeler peşin olarak ya da kredi kartı üzerinden sağlanabilir. Aynı zamanda uygun görülmesi durumunda araç kiralayan kişilerden belirli bir ücret teminat talep edilebilmektedir.

Araç kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen kişilerin B sınıfı ehliyete sahip olması 21 yaşını geçmesi ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Yabancı müşteriler için kiralama hizmeti verilmemektedir. O kişilere şoförlü olarak kiralama hizmeti yani VIP transfer hizmeti sağlanabilir.

Kiralama yapmadan önce bu durumlar göz önünde bulundurularak müşteri temsilcisine net olarak bilgilendirme yapılması sürecin hızlandırılması adına önem taşır. Araçların manuel ya da otomatik veya dizel ya da benzinli olması gibi durumlar fiyatları etki edeceği gibi aynı zamanda son model olması ve kilometre düşüğü olması gibi durumlar kişinin konforunu da etkileyecektir.

Uzun Süreli Araç Kiralamalar

Uzun süreli kiralama işlemleri kısa süreli kiralama işlemlerine oranla günlük olarak temel alındığında daha uygun fiyatlı olarak gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle Ankara içerisinde uzun vadeli kullanım yapacak kişiler Rent A car firması aracılığıyla daha profesyonel hizmet alarak bütçelerine katkı sağlayabilir. Bu nedenle kurumsal firmalar daha fazla araç kiralamaya yönelmektedir.

İhtiyacınız doğrultusunda Ankara AŞTİ araç kiralama hizmetinden yararlanabilmek için besarent.com internet adresini tıklayabilir ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda AŞTİ oto kiralama adı altında gerçekleştirilen tüm işlemler kaskolu ve sigortalı bir şekilde sağlandığından tüm giderler ücretlere dâhil edilmektedir. Düzenli olarak yapılan araç bakımları ve muayenesi sayesinde bireylerin sorunsuz bir şekilde araçları kullanabilmesine olanak tanınmıştır.

Editör: TE Bilişim